- Milyen egeret válasszak?
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
garga pista #9266 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nincs rendben. Ez a kártya egy Expert, azon meg nem BT878A-van, hanem CX2388x.
Pribi: BT878A-hoz nincs is rendes, működőképes x64 driver.
-
Pribi
senior tag
válasz
garga pista #9266 üzenetére
Sziasztok!
Valami hasonlóval küzdök én is. Csak én találok Win7 64 bites drivert a TV 2000 xp kártyámhoz, de nem fogadja el. Próbáltam mindenhogy telepíteni, de nem megy. Se a Leadtek oldalról leszedett, se semmi. Az a hardverazonosítója, aminek lennie kell. Mi lehet a megoldás?
Köszi: Pribi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest