-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
A távirányítós problémádat nem igazán értem. Valószínűleg, mert nem tudom, merre jártál, hol akadtál meg. De anno, amikor próbálgattam a WMC-t, semmi gondom nem volt a távirányítóval. WMC-ben nem is kell állítgatni semmit, ha van ilyen kérdés, akkor nincs távirányító(vagy valami). Wizard-ban kell átállítani MCE módba, vagy kapcsolni a megfelelő profilt, és kész. Nem tudom, hol lehet elakadni. Mondjuk azon kívül, hogy megnéztem, mire jó a WMC, többet nem nagyon bajlódtam vele.
Lassulást nem tapasztalok, most egy pci-os, és egy usb-s tuner van üzemben, de kb ugyanannyi idő alatt van meg az asztal, mint ameddig bekapcsol a tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest