- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Nuh.Fent van.
Már csak annyi a probléma,hogy nincs hang.Op rendszerben van.Minden egység működik kivéve ezt:If the video looks abnormal,or the sound is incorrect or completely mute,press"A" on the keyboard to fix these problems......
Na ilyet még nem olvastam.....
most vettem észre, amikor csatornát váltok, a hangszóró kattan,a hangszóró ikon áthúzódik(olyan,mint amikor lenémítod)majd amikor vált a csatorna eltínik a piros áthúzás,de nincs hang......nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest