Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
A demultiplexer hibát nálam valószínűleg a régi tuneremhez kapott progik maradványai és / vagy a DScaler együttesen okozta. Ezeket teljesen levakarva megszűnt a jelenség, "csupán" a szaggatás maradt, ami miatt valószínűleg egy újabb windows telepítést nyertem, amit majd megejtek a hétvégén

Amúgy szintén a legújabbakkal próbáltam, és a korábbi win telepítés után korrektül is működött a cucc, ahogy a sirámaimban is leírtam, ha visszaolvasol

katt777: hibakeresésről egy darabig nem szeretnék sokat hallani, pláne hogy az utóbbi hetekben nem csak tunerrel kerültem copóágra, hanem nyomtatótól a memóriakártyán át egy csomó hardverrel
Más kérdés, hogy csak a tuner volt az enyém, de a memóriakártya is érzékenyen érintett, mert olyat terveznék beszerezni telefonhoz, de így nem hiszem, hogy érdemes 
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Gear S3 - második kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- További aktív témák...
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Más kérdés, hogy csak a tuner volt az enyém, de a memóriakártya is érzékenyen érintett, mert olyat terveznék beszerezni telefonhoz, de így nem hiszem, hogy érdemes