- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
cbrfireblade #5505 üzenetére
Kábeltévéztem egy jó darabig, és az RC-6 os konyhanyelven koax kábelből nagyon sokféle létezik. Tapasztalataim szerint az emberek 80%-a a legolcsóbb 1x-es árnyékolásút veszi 60HUF/m környéki áron. Sajnos ez gagyi, a leírt tüneteket okozhatja. A 2x es árnyékolású az általános ez, egy fóliát is kap az árnyékoló fémszövet alá. Ebből van a ritka, és a sűrű szövetű. S amivel csak nagyon ritkán találkoztam, az a 3x -os árnyékolású kábel, ezt mi is csak külön rendelésre építettük be, mert elég húzós a méterenkénti ára. A csatlakozók is összeszedhetik a jeleket, a pattintós bedugós önrászorulós fajtákat lehetőleg kerülni kell. A legjobbak, ahol a belső szálat pici csavar fogja le, és az árnyékolást a záró csavar is leszorítja a helyére. Van egyenes és 90 fokos is ilyen fajta. Szerelés után megéri akár egy olcsó mérőműszerrel az összekötéseket ellenőrizni, nekem ez volt a héten a problémám az elosztó és a gép között.
Lehet ezzel meg is oldódik a problémád. -
törölt tag
válasz
cbrfireblade #5505 üzenetére
Az antennakábelre. Az árnyékolásprobléma a legvalószínűbb. Csak ugye kérdés, hogy a csatlakozónál nem jó a kontakt az árnyékolással vagy a kábelben szakadt-e valahol az árnyékolás. Esetleg eleve gyenge a kábel árnyékolása.
Az első problémát a legkönnyebb kiszűrni. Kivéve ha krimpelve van a csatlakozó a kábelre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest