Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Modding és elektronikai kérdések
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - OLED TV topic
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen joysticket vegyek?

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

katt777
félisten
válasz

üzenetére
						A PxDVR3200 drivere telepíti a codec-csomagot, amely x86 XP alatt rendesen működik, x64 alatt meg eltűnik az MPEG videolejátszásból a hang. AVIVO csomagot nemrég telepítettem, majd megnézem azzal, illetve töltöttem le egy W7 codec-csomagot, esetleg WMP codec-et teszek föl, amit XP-re is tettem WMP10-hez. Ha már más ötlet nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
 - Battlefield 6
 - Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Assetto Corsa Rally
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Lexus, Toyota topik
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
 - 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
 - LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
 - LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest