Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovasz
senior tag
ok. ez egy htpc van meg benne 2 masik tuner es azoknak sokkal kevesbe zajos a kepe. mar mindent probaltam elvittem az osszes kablet a kozelebel, kiszedtem az osszes egyeb kartyat. es meg mindig zajos.
nagy kar, mert a htpc hdmi-vel van egy th42pv60 plazmara kotve es a globalon keresztul sokkal reszletesebb es elesebb a kep, mint a tv sajat tunerjevel. gondolom a 10 bites adc miatt, de a zajossaga miatt hasznalhatatlan. ha van ra mod par kepet tegyek fel legyszi, hogy el tudjam donteni az en karytam rossz vagy mind ilyen (amit ketlek).
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest