Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ssysco
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia!
http://tw1965.myweb.hinet.net/x64.htm
X64-s driver, bár nem próbáltam. Úgy tudom hogy ez fent van a leadtek honlapján is egy kicsit módosítva. Sajnos Vistához nem jó, error 39-cel (ha jól emlékszem) elszáll.
A 32bites Vista alatt állítólag tényleg megy a kártya, de a kérdés a 64bites verzióra vonatkozott. Úgy néz ki hogy holnap meghirdetem valahol a kártyát, körülnézek hogy melyik megy rendesen 64bites Vista alatt aztán veszek olyat.
Egyébként szerintem nem arról van szó, hogy nem tudnak csinálni drivert, hanem a hardware-s tömörítős kártyákat akarják még jobban preferálni. Ha nincs is Vistás driver biztos hogy a másikból több fog fogyni.
<off>Engem nem az zavar nagyon hogy nem lesz driver (bár ez is nagyon zavaró), de ez a szöveg hogy Vista alá nem lehet írni ehhez a kártyához drivert csak a hardwareshez, ez szerintem a vásárlók hülyének nézése! Mindannyian tudjuk hogy lehet csak az alapoktól kell átírni a drivert, de ezt megtették a másiknál már (a hardwaresnél). Egy darabig nem fogok venni leadtek terméket. <on>
Ssysco
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alig pár hónapos Rotel a8 erősítő eladó
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő