Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ssysco

csendes tag

válasz #65675776 #141 üzenetére

Szia!

http://tw1965.myweb.hinet.net/x64.htm

X64-s driver, bár nem próbáltam. Úgy tudom hogy ez fent van a leadtek honlapján is egy kicsit módosítva. Sajnos Vistához nem jó, error 39-cel (ha jól emlékszem) elszáll.

A 32bites Vista alatt állítólag tényleg megy a kártya, de a kérdés a 64bites verzióra vonatkozott. Úgy néz ki hogy holnap meghirdetem valahol a kártyát, körülnézek hogy melyik megy rendesen 64bites Vista alatt aztán veszek olyat.

Egyébként szerintem nem arról van szó, hogy nem tudnak csinálni drivert, hanem a hardware-s tömörítős kártyákat akarják még jobban preferálni. Ha nincs is Vistás driver biztos hogy a másikból több fog fogyni.
    <off>Engem nem az zavar nagyon hogy nem lesz driver (bár ez is nagyon zavaró), de ez a szöveg hogy Vista alá nem lehet írni ehhez a kártyához drivert csak a hardwareshez, ez szerintem a vásárlók hülyének nézése! Mindannyian tudjuk hogy lehet csak az alapoktól kell átírni a drivert, de ezt megtették a másiknál már (a hardwaresnél). Egy darabig nem fogok venni leadtek terméket. <on>

Ssysco

Új hozzászólás Aktív témák