- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
penene
őstag
hali!
1 kérdés:
ha kézzel írom be a csatikat,akkor honnan tudom, hogy az PAL vagy SECAM pl?
mert akkor az area: custommá válik...
Aztán bár a frekit megadtam, de lehet így különbség 2 ugyanolyan freki minősége között??
DTVről van szó.
köszi! -
penene
őstag
Felraktam a 75 bétát, müxik jól..
Este kipróbálom a legújabb winfast driverrrel. -
penene
őstag
a 75ös DTVhez a legújabb winfast drivert érdemes felrakni?
én még asszem a 050610est használom, amivel még a PVRt használtam, de úgy hallottam DTVhez már jó a legújabb (azt nemtom jobb e) -
penene
őstag
Hm, már
2.0.1.75 Beta (03/17/2006) - Support PAL-60, NTSC-433. Language Selection, ...etc.
van... hüp hüp, szépen fejlődik
Este ki is próbizom.
A magyar nyelvi fájl ehhez is jó?? Gondolom csak a belseje változott a proginak. -
-
penene
őstag
-
penene
őstag
Úgy emlékszem PVRnál nem volt ilyen, de lehet csak nem figyeltem fel rá, nem sokat használtam.
Van még 1 problémám.
Feltettem új hangkártya drivert adudigy2zs karihoz, és azt vettem észre, hogy csatorna váltáskor pattog 1et a hang, nem pedig csöndben vált... Ez tipikusan olyan hiba, hogy valszeg összeakad a hangdriverrel ugye? Tehát nincs rá mód, hogy valamelyest kézzel javítható legyen.
Úgy emlékszem előtte ilyen nem volt, hanem szépen csöndben váltott. -
penene
őstag
wizard, DTV, FM megvan.
a WFTT-t akkor este átírom a common könyvtárra a regben! (ha megtalálom a reg bejegyzés nevét)
Köszi!
Lenne 1 problémám:
tegnap vettem észre hogy egyedül a TV2nél felül kb. 1 miliméteres sávban a '' nincs adás '' hangyái vannak... de megnéztem, csak ennél az adónál... ez szolgáltatás hiba nem?
ill. még egy valszeg hasonló kérdés:
pl. TV2nél vettem észre, hogy valamelyest színváltós a kép, tehát ugrál a szép színes, és picit fakóbb színes között... ez mire vezethető vissza, jel gyengeségre, vagy egyéb?
földhurok leválasztót már iktattam közbe, sokat segített.. -
penene
őstag
nah köszi, FM van, és ez nekem király
Viszont Teletext nincs.
Az melyik bejegyzés lenne? (én mindent átírtam a DTV könyvtárára... lehet alapból nincs benne és azt a PVRból kellene hívnia?)
mondjuk ez a legkevesebb, de érdekel!
/me rádiót hallgat -
penene
őstag
ja, ha jól látom DM a DTVben is van... na akkor pill, kapkodok
a teletext melyik bejegyzés?
Mind1, átírok minden PATHt a DTVre -
penene
őstag
ahh, kipróbálom!
FM akkor sem lesz rajta, hiszen előtte uninstalláltam a PVRt...
vagy azt is meg lehet csinálni, hogy a PVR is installálva van, így ha az FMet nyomom le, akkor bejöjjön az FM, ha pedig a TVt, akkor a DTV jöjjön be???
Megnéztem reget, a gáz csak az,hogy ami ilyen Path-os bejegyzés, az egyedül a work_area.
hol található az indítási??
current user\leadtekben kerestem...
megnézem local mashineben is, bár..
[Szerkesztve]
Ahh és ott van... pedig azt hittem ott nem leszP
akkor elvileg így működhet az FM is nem?
amúgy a teletext az hol állítható? Vagy az nem előhívható DTVben, hiszen nincs is beépítve olyan?
ez érdekelne...
akkor telepítem vissza PVRt is
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Aha értem!
Nálam az FM kimondottan jó volt.... és felüdülés volt hallgatniSzóval grr...
Majd még meglátom...
Mostanába egyiket se használom, nincs időm TVt nézni se.....
Amúgy mind2 szimpi, a TV nézés közbeni képminőség a döntő nálam, de én úgy láttam, hogy közel azonos a kettő.......
vagy ti tapasztaltátok, hogy a DTVnek jobb a képminősége?
mintha nekem is úgy tűnne, hogy picit jobb, de igazán nem tudom eldönteni.. mindenesetre szép volt, amit láttam a monitoron. -
penene
őstag
Aha, akkor magyar nyelv ok...
Viszont FMről, és teletextről lemondhatok akkor jól láttam? (2 percet használtam a progit, megtaláltattam vele csatikat, meg néztem a képminőséget, meg keresgéltem ezeket...)
Igen, az viszont előny, hogy az apró bugok nem jelennek meg... Főleg ha mondjuk jól lehet felvenni TVből... Bár én anno vizsgálgatva Capture topicokat nem az MPEG2őt láttam javasoltnak TV felvételnél, hanem a Pcvideo MJPEGet, v. a veszteségmentes JPEGet... És valszeg ha vennék fel olyat, amire azt akarom, hogy minőségi legyen, akkor így fogom, nem MPEG2vel... (mert azt újratömöríteni már úgyse lehet)
Ezeknél is bugos a PVR? vagy ezt nem próbáltátok? -
penene
őstag
Hali!
Megnéztem DTVn is a képet, igazán javulást nem láttam a PVRhez képest.
Viszont ebben nincs FM(nem mintha használnám sokszor)
És a bajom, hogy bemásoltam a DTV könyvtárba a langhun.dll-t, de nem is ajánlja fel a magyar nyelvet a választás között... mit tegyek, nevezzem át a langengre? (írjam felül)
mondjuk ez is mind1, mert jó angolul is..
Emellett a Teletextet nem tudtam elérni, az nincs benne??? Se távirányítóval, se a lejátszóban nem találtam (mondjuk ez se fontos)
No de 1 szó mint 100, sok nem fontos dolog, de ez nekem mégis hiányzik... és jobb képet nem látok, mint PVRnél....
Vagy csak én vok vak?Vagy mivel mind2 a hardver de interlacet használja, így képminőségben ne is várjak szebbet??
Akkor ''csak'' a captureban veri a DTVt???
vagy bizony a képminőség is jobb TVnézéskor, csak nekem fel se tűnt... (vagyis szép kép volt, de úgy rémlett a PVRnál is hasonló volt -
penene
őstag
válasz
czazsoo #2517 üzenetére
Pont ugyanez volt nálam is!
A megoldás egyszerű, így gombot kell lenyomni.
Adok linket ahol ott van a kép is.
Amúgy ez a DTv oldala
http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastDTV.htm
itt az elején ott a ''how to switch'', utána meg a ''how to add channel''...
este én is kipróbálom
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Igazán perpill nálam is az a probléma (hasonló), hogy uninstalláltam PVRt, felraktam DTVt, akkor ott nem tudtam keresgélni csatit (azóta megtudtam, hogy kell analógra átállni), na de mivel akkor ezt nem tudtam uninstalláltam DTVt is, fel PVRt, és most a PVRem el se indul, csak a splash screen jön be.. szóval vmi nagyon meggajdult
Mindenesetre ha ma hazamegyek, PVR uninstall, és DTV újra fel.. és remélhetőleg bejön, utána átnyomom analógra és nyert ügy...
Biztos vmi szemét bennemaradt regben, és emiatt nem megy a PVR, remélem a DTVt ha visszarakom újra elindul... -
-
penene
őstag
Van egy kis gondom a DTVvel, tegnap felraktam, és úgy indult hogy no find BDA vagy mi video valami...
nyomtam okot, bejött a DTV. akkor configurenel próbáltam csatornát keresni, de szinte el se kezdte... (ha jól láttam nincs export-inport, legalábbis én nem láttam, sőt kézzel se tudtam beírni csatornát)...
aztán kb. ennyi volt... nem sikerült rábírni semmire. (érdekes).
Utána uninstall, PVR vissza, az meg el se indult utána, nyomom hogy PVR, bejön a splash screen , eltűnik, a PVR meg nem jött be...
Mi a fene történhetett??? -
penene
őstag
válasz
Sátán44 #2446 üzenetére
Persze, nézd meg!
Csak pl Lordban, ami ki volt téve doboz az az volt, ami a honlapon is volt, de amit utána 2 perccel rá a kezembe nyomtak már nem az volt... és ki is szúrtam, de csak nem szóltam érte, mert annyira nem voltam biztos, és nem akartam égni.. csak feltűnt, hogy vmi más... de nem kaptam rossz darabot. csak látszik, hogy picit más. biztos ez olcsóbb kivitelde a chip pl. az ugyanaz, meg megvanminden...
-
penene
őstag
válasz
Sátán44 #2444 üzenetére
hú, nemtom! nincs előttem a papír...
De pl. én nem is olyan dobozban kaptam, mint ami a Leadtek honlapján van fenn, csak hasonlít... de pl. máshogy van a szöveg rajta... és picit a modell is más...
De elvileg ami nekem van, az is tökéletes, sok embernek van ilyen... nem hinném, hogy ilyen néven rosszat kapna az ember. -
penene
őstag
válasz
#65675776 #2439 üzenetére
aha.
Kérdés, hogy a tunerban levő deinterlace (ill. filterek) mennyire jó, valszeg sok újítás történt, tehát elméletileg lehet hogy jobb - de mint mondtad erőforrás igény megnő, bár ez kimondottan nem érdekel engem.
Viszont ha tényleg ennyire gáz beállítani, akkor majd valszeg én sem fogok vele sokat bütykölni, főleg ha megtetszik a DTV.
Bár érdekes, hogy az ismerősöm, aki ajánlotta a progit, nem volt ennyire negatív, sőt... ő a Dscalerben érzi magát otthon.
Na de jó volt hallani mind2 oldalt, a döntés már csak az én kezemben van!
Elsőként a DTVt fogom megpróbálni a PVR helyett.
No meg a felbontástArra azért kiváncsi vok, látok-e változást!
-
penene
őstag
Jah azt akartam még megkérdezni, hogy monitorral való nézéskor ti milyen felbontást használtok a moncsinak?
Nekem ugyanez a Dscaleros haver mondta, hogy rakjam a moncsit is 720*576ba
É nemtom a fizikát, de lehet benne valami, hogy pl. 800*600as kép nézve 1024*768on szoftveres nagyítással lehet gagyibb, mintha a monitor eleve 800*600
De nemtom, hogy CRTknél mennyire játszik ez szerepet, ő mindenesetre ezt mondta, lehet ezzel segítek nektek is, mindenesetre este kipróbálom ezt is -
penene
őstag
kipróbálom mindkettőt.
viszont akkor a PVRt uninstallálom...
Ha a DTVvel megy az analóg is, ráadásul kényelmesebben, szebb képpel...
DTVben vannak beépített filterek, meg deinterlace interfacek??
Mert Dscalerben van 1 rakattal, ráadásul mind állítható, szal eléggé profinak tűnik.
gondolom hasonló található DTVben is, csak eleve adottság, és nem lehet állítgatni..
Van 1 haverom, ő a Dscalerre esküszik, asszondja tökéletes.
De amint Bzoley képét láttam, nekem spec. az is tökéletesen megfelelne, nem hinném, hogy olyan óriási a különbség.. bár jeltől is függ, valszeg nekem kell a földhurok leválasztó, aztán ha utána is gagyibb, akkor jel erősítés, stb...
na mind1.
köszi!! -
penene
őstag
válasz
Sátán44 #2414 üzenetére
én 11700 forintért vettem Lordban.
A 3-as modellt a modellek közül ott a leírásban.
Feltételezem nem ez a legjobb, volt 15 ezerért is... de amúgy bajom nincs vele, még nincs ilyen tökéletes képem, viszont valszeg ez a szolgáltatásom hibája.
Földhurok leválasztó beiktatásával majd megkuksizom, ha úgy is gáz, akkor... grrrr -
penene
őstag
Én azt olvastam, hogy a Dscaler a DTV továbbfejlesztése, csak azért lett átnevezve, mert ugye köze nincs a digitális TVnek, és ne legyen megtévesztő...
Dscalert nem használtok?
Vagy az nem eléggé felhasználóbarát, mint a DTV? (távirányító az nem müxik vele)
DTVből akkor melyiket javasoljátok, melyik a legfrissebb, ez?
DTV 2.0.1.68
2.0.1.71 Beta
Gondolom jó a 68as is, a 71es még béta..
vagy ez nem az a frissítési vonal? -
penene
őstag
milyen verziószámú DTVről beszéltek, esetleg link?
Szeretném én is használni!Köszi!
-
penene
őstag
Galvanikus leválasztót nem tud nekem vki csinálni?
Nem igazán van időm foglalkozni vele,kitanulni stb, és a technikai feltételek sincsenek meg otthon.
Nem fontos ilyen dobozos, elég ha a koax kábel gép felőli csatlakozójába kerül a 2 kondi, a kábelt azt adom is hozzá csatlakozóval. kondik még nincsenek.
Ha vki elvállalná, az írjon vagy ide, vagy inkább:
Horvatth.Peter@hu.hvb-cee.com
Köszi! -
penene
őstag
Tudnátok a winfast DTV általatok használt verzióráról egy pontos nevet / linket írni?
Én is kipróbálnám, hátha jobb lesz nekem is!
köszi!
Akkor melyik is a legjobbnak vélt páros?
ez a DTV + a legújabb driver? vagy csak az a lényeg, hogy a PVR legyen uninstallálva?
nekem most 050610es driver, és a 060210es PVR (legújabb) van fenn.
De bármire szívesen váltok
[Szerkesztve] -
penene
őstag
kösz!
Nekem vmi más lehet..
Mert még a csíkosod is sokkal jobb, mint enyim, nekem az egész mintha mozogna.. de nem annyira hangyás mint amilyen volt, csak ilyen tényleg aprócskák.. de érződik hogy az egész nem stabil...
Méég valami zavarás lehetséges, vagy nemtom micsoda... méég valami pici...
Az a baj, nem értek hozzá, hogy most mit vegyek hozzá, de biztosan vmi kütyüvel csökkenteni lehetne...
mert állóképnél is látom, hogy igenis mozognak a hangyák piciben
mozgóképnél nem zavaró
szal ezen majd szeretnék javítani vhogy, ezért gyűjtöm az infót...
ezért nem akarok kihívni szakembert, hogy mérje be, mi kell, csillapító, mekkora, erősítő, mekkora, esetleg vmi zajszűrő, mert bekavar vmi (3*os árnyékolt koaxon tuti nem, de előtte simán lehet, ahogy a csávó is mondta, hogy kanyaroknál lehet hogy kicsit kijjebb van az érpár...)
Szal nemtom...
Lehet kapni állítható csillapítót, meg erősítőt, meg fixet is... 1500 asszem az állítható. lehet az lenne a megoldás, csak melyik, meg mi...
nemtom... majd lesz vmi. -
penene
őstag
a PVRom F10 lenyomására minden csatira azt írja hogy nicam sztereo. ez vmi bug nem? gondolom nem mind ilyen.. maguk a csatornák sem digitálisak, épp azt mondta a szerelő, hogy ha majd digitálisak lesznek, nem lesz adásprobléma... (viszont az nekik sokkal olcsóbb lesz, wehehe, meg nekünk szarabb minőség
)
Amúgy a hang az szép, és sztereo. szal problémát nem csinálok belőle, csak érdekel... -
penene
őstag
a csatornákat kézzel írtam be, tehát PVRben custom Area jelenik meg.
De Germanyra áttéve és ott megkeresve hasonló képes mutat, mintha így nagyon nem lenne nagy különbség!!
antenna/cable is hasonló...
De gondolom az area az ugyanazt a frekit ugyanúgy hozza... szóval ebből a szempontból az area nem döntő, vagy igen? -
penene
őstag
Na sziasztok itt volt a szerelő, átkötötték a cuccot (bemenetre kötötték a kimenetet a ház építésekor lol)
na most ezek a képek készültek:
az adás nem tökéletes, mintha az egész picit vízszintes hullámokban mozogna, nem tudom jobban elmondani... tehát állóképnél is az egész kép mintha mozgolódna.
néhány kép:
kérdeztem tőle, hogy ehhez mit vegyek, mit lehet tenni mondta, hogy nem tudja, lol... szakember rulZ...
csillapítót erősítőt nem ajánl, mert lehet hogy akkor más meg rosszabb lesz.
De az érdekes, hogy összes adó ilyen!
Mondta lehet a kábel a falakban hajlott vhol, de ahhoz meg teljes kivizsgálás kellene..
Én szerintem maradnék vmi olyannál amit az aljzat és a tuner közé lehetne tenni. mit tegyek?
Mindegyik adó ugyanilyen, szóval szerintem globálisan lehetne ezen javítani, de mit? -
penene
őstag
Hát a kép élességet talán holnap tudom megnézni.
Kiderült ugyanis, hogy a házban az aljzatot rosszul csinálták valszeg (nem is antennás szakemberek lol), és ezt ki fogja javítani, ismert hiba a házban..... De vicces, hogy 2 hete kötöttem meg a szerződést, és eddig nem szóltak erről!!! Szerelő telefonba megkérdezte, mióta rossz? Mondom amióta vanHát kapjákbe de komolyan, legalább annyit mondhattak volna, hogy tudják, hogy ebben és ebben a házban szar a kábelezés , kivezetés, és alapból csinálják, de nem.... Na mind1, ezen már nem vitázom, főleg ha megcsinálják, és szép lesz a kép.
Érdekes. nekem a távirányító nem késik, bár érezhetőbben lassabb, mint ha a rádiót váltom, akkor gombnyomással megegyező, itt kb. negyed secundum, szóval valóban ha folyamatosan váltogat az ember, akkor lehet zavarja, de amúgy nem tartom egy egetverő hibának.
az MPEG felvételre sem tudok még mit mondani... Lefagy vételkor vagy mi??
Amúgy a képcapture az nekem ment, azt adtam oda szolgáltatónak
Amúgy nekem csatornaváltáskor kb. 1 mpig nincs hang!
Azt hiszem ilyen sistergéssel is találkoztam talán 1*, amikor műsort váltottam... Azt hiszem ez nekem még nem indok a váltásra, főleg ha a kép állítólag élesebb is.
De aztán a felvétel lehet módosít a meglátásomon, akkor én is majd letöltök vmi régebbit, pontosan melyik verziót használod? (dátum) -
penene
őstag
jaja. Hívtam is őket, holnap kijön vki...
De már 1 hete be van kötve, és csak most jönnek ki, pedigazonnal jelentettem.. Kicsit felháborító. De ennyi még belefér a tűréshatáromba. Bár a net miatt így is sokat nyelek el nekik, nemtom még meddig, azt is húzzák.. (mert 6odannyit szolgáltatnak).
Én nem látok semmi hibát a legújabb PVRen , igaz nem használtam régebbit...
Mikre is gondolsz pontosan?
Nekem nem késik a távirányító (max. fél secet, de ez is csak a TVnél, rádió tökjó), egyebet nemtok mondani...
Nekem csak a kép szar.. de az biztos nem a PVRen múlik
Meg a karimon se, mert havernál majdnem tökéletes volt (kis hullám volt benne!)...
De ha már eljutok a tök éles kép és csak kis hullám, akkor már lehet finomítani, de most még a jel az irdatlan rossz....
Amikor állítólag nem telepítették, akkor is ez voltszóval vicces.
na mind1, majd megcsinálják. -
penene
őstag
Sajna bevittem antennaboltba és kiröhögtek ezzel a műszaki rajzzal hogy mi ez...
lol
Úgy látszik, ők nem értenek hozzá, fura, pedig hozzájuk irányítottak.
na mind1, a kari tökéletes!
Elvittem haverhoz és ott tökéletes képett adott sima finetunera. kicsit hullámzott a kép, de lehetséges, mert közel volt a UPC modem vagy egyéb dolog, de amúgy tökéletes kép...
Szóval valamit nálam csesztek el de nagyon!
Kihívtam őket, remélem mihamarabb jönnek..
Elvileg már le van választva az internet és a kábelTV, szóval az nem okozhatja, akkor valamit nagyon félresugároznak...
ennyire szar nem lehet a 2*esen árnyékolt koax kábelem (ráadásul 2vel is kipróbáltam)...de ha mégis, majd a szakember megmondja... Poén mert az ég világon semmit se adtak , csak annyit mondtak, hogy már telepítve van... ramaty társaság...
De ennyire rossz nem lehet a kábel, hogy ennyire elrontsa, nem létezik...
Na majd remélem a szakember tényleg szakember lesz, és pontosan megmondja, hogy mit is kell tenni, hogy jó legyen.
bár lehet csak elintézi annyival, hogy a szolgáltatás jó, a többit oldjam meg magam. ehh. Kinézem belőlük -
penene
őstag
Hát lehetséges, de nyilván erre gondolok legkésőbb. (garis, persze, 1 hete vettem)
egy srác sgn ezt javasolta (neki így van):
Lehet veszek egy ilyen rendszert, ha nem túl drága, igazán foglalmam sincs mi ez, de azt mondta neki megszüntette hullámot, zajszűrést (remélem másnak is segítek ezzel).
Ha ezt ma megveszem, akkor megtom nézni, ha még mindig gáz, akkor viszem át holnap anyukámékhoz a cuccot..
Mert tegnap is még ilyen volt... fura, hogy ilyen rendszer nélkül ennyire rossz lenne. elvileg alapból jónak kéne lennie...
Lehet inkább elviszem előtte anyukámékhoz mielőtt potyára veszek ilyen cuccot... (bár biztos sose árt)
[Szerkesztve] -
-
penene
őstag
látszik az a köcsög hullám is!!
szal az meg tuti a jelgyengeség, de ezek a hangyák vazz...
felhívtam, mondták, hgy majd egyeztetnek szakemberrel...
na de majd megnézem másik gépen is anyukáméknál, vagy ez a tunner ennyit tudna így alapból?
pont azt a frekit állítottam be, ami a csatikiosztásban van, de minden csatinál ez a legjobb kép!
véleményeket várok, lehet én vagyok túl nagy elvárású? -
penene
őstag
-
penene
őstag
Hali na itt 1 kép
sajna csak JPEG, meg a felbontás se olyan jó (FRAPS csinálta)
de ne tévesszen ez meg, én a szememmel is EZT látom!!! nem a felbontás szar!!!
[Szerkesztve] -
penene
őstag
nah, nem bízom a véletlenre, letöltöttem a pontos csatornakiosztás frekvenciákat, azokat majd kézzel benyomom... Bár szerintem ha már talált a tuner, akkor valszeg azokat találta meg.. annak meg a környékén nem volt használható, nem hangyás kép.
-
penene
őstag
válasz
Balinov #2332 üzenetére
szeirntem a szűrő + erősítő is, csak kis jelhiba orvosolására jó, nem a full hangyából csinál éles képet SZVSZ, hanem kis hullámosodás, stb apró zavar eltűntetésére jó...
szóval... nem csak felborítom majd az asztalt, ha otthon meg jó lesz, hanem még fel is gyújtom.
addig meg relaxálok... -
penene
őstag
De amúgy meg duplán rájuk borítom az asztalt.
1. internet, melyet már másodszor butítanak le vagy mi (tuti szándékos)
2. kábelTV.
Kiváncsi leszek mit fognak reagálni!
Dee túl sok idegsejtem megy tönkre ebben, nem jó... lenyugszom, nincsen semmi gond, ami miatt ki kell boruljak ennyire... szar a TV, majd jó lesz, nem halok bele.
Szar a net, nemtok onlineban normálisan játszani, amúgy a többi használatra elég, de ez sem olyan...
szúúúúszáááá szúúúúszáááá
na majd megírom, hogy mi lett az eredmény anyukáméknál, valszeg jövő hét elején lesz (kedd).
Ha addig nem javulna meg.
azért egy jel erősítőt, vagy szűrőt érdemes venni nem?
sokan használják mind2őt..
ez a szűrő:
erősítőt nem tudom micsoda, hol néz ki hol lehet venni. -
penene
őstag
válasz
Balinov #2329 üzenetére
elviszem anyukámékhoz, ott berakom a gépbe + installl + nézni...
jövő héten akkor megejtem...
csak idegesít...
meg az internet is... nem véletlen, hogy velük van gond.. de igazad van, ki kell próbálnom anyukáméknál is!
akkor nem is hívom őket... kibírom amúgy tv nélkül, nem is tudom, mér kellett, csak pénzkidobás...
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
Balinov #2327 üzenetére
kedd estéből telefonon értesültem a csütörtök estéről (ha nem hívtam volna fel, leszarják a fejem, hogy mégse kedd?
)
mondta, hogy péntek reggel nézzem meg az a tuti... hát megnéztem.. semmivel se volt jobb, mint tegnap, és mint hétfő-kedd este.
csak mintha a csatornakiosztás lenne más, de ez se tuti...
Annyit azért megkérdek, hogy települt-e már... és ha igen, akkor...
a tuner csak nem lehet hibás... ennyire... délben elrohanok erősítőért + vmi zajszűrőért (mind2 koaxos cucc, lehet nem is müxik majd úgy, csak ha pl. 2 kábelt kötök össze.. (pl. az erősítő is egy ilyen koax bigyó, 2 végén kell zsinór, meg a szűrő is ilyen , szóval oda is kell 2 oldal, az össz 3 kábel (ehhhh)..
lehet csak szűrőt, vagy csak erősítőt veszek...
de full hangyából ettől lenne jó.. hátnemtom. rákérdezek.
A gépem, szoftverem szerintem tuti jó, a tuner kártya csak nem hibás, szóval más nem nagyon lehet... vagy igen? -
penene
őstag
válasz
szasza_1 #2325 üzenetére
Nem tudok, mert nem vagyok otthon, és azt meg elfelejtettem.
De nézhetetlenül vészes, különben nem balhéznék...
De a hang tökéletes, nem recseg, semmi.
Majd csinálok, csak elfelejtettem...
Akkor nem panaszt teszek, hanem csak megkérdezem, hogy bekötötték-e, de szerintem igen, mert máshol vannak a csatik.. de amúgy meg semmit se változott a kép... és az meg úgy necces, hogy ugyanolyan kép ha nem fizetek elő, meg ha előfizetek -
penene
őstag
Hali srácok!
Nah, itt van péntek reggel.
Elvileg bekötötték a kábelTVt.
Teljesen ugyanolyan szemcsés a dolog!
Talán annyi a különbség, hogy most mintha más sorrendben találta volna meg, vagyis valszeg hozzányúltak.
De teljesen használhatatlan szar.
germany / cable/antenna is volt beállításként.
Teljesen friss XP install, 050610driver, 060210PVR.
Tehát lol...
rájuk telefonálok, hardver/szoftveres probléma nem lehet ugye??
Nem hullámos a kép, semmi ilyen!! hanem teljesen mákos!!! de a hang az nem!!
Már tiszta izé vagyok, tegnap a 2 MBites netem 140-150kbtittel ment, meg már 1 hete...
A hibabejelentésnél meg még ők szólnak be, hogy van minimum, azt hiszi, azt meghaladja, onnantól meg kapjam be... (de ez a 150kbit még a minimum se, szóval izgulhatnak).
De még 1 ilyen céget... eszméletlen... Ha 1 hét múlva nem javulnak meg a dolgok, akkor... higgadtan, hidegvérrel, megoldom... Mert ez a hozzáállás borzalmas.
Csak annyit kéne tudnom,hogy biztos ennyire gáz nem lehet TV tunerrel ugye, ha nem a jel a baj?
Amúgy ma megyek veszek 1fajta szűrőt, meg talán egy jel erősítőt is, az nem árthat... csak az is lóvé... de mind1, az valszeg amúgy is kell. -
penene
őstag
Ja, megnézem Picvid 3ban installálásra kerül:
PicVideo Motion JPEG Codec
Lossless JPEG
Wavelet2000 Codec
Szóval valszeg ebből lehet használni nagy bitrátájú MJPEGet is, ami végülis tömörít valamelyest, de biztosan annyira nem gáz (sokan ezt javasolják), de gondolom lehet Lossless-t is, ami gőzöm nincs mi lehet, talán ez a tömörítetlen felvétel picvid módra (codecként) -
penene
őstag
válasz
Balinov #2316 üzenetére
Nem is vettem kötekedésnek!!
Aha, egyelőre még azt sem tudom, hogy lesznek az én felvételeimből DVD fileok (azok a vobsubok vagy mi...), ez nekem még magas..
Amit most eltok képzelni, hogy képes vagyok rá az az, hogy sima videofileokat csinálok (pl. .avi), amit le tud játszani a gép + akár asztali DVD is, de persze az lenne a fulltuti, ha eleve DVD formátumban lenne, és neadjisten még jó kis menüt is csinálnék, amivel lehet pl. 2-3 filmből választani...
Bár amiket átveszek azok nem igazi filmek, hanem pl. kamerafelvételek VHSre olasz útról, családi felvételek, stb... de mégis mondható 1 filmnek, ami 1 kazin van pl.. -
penene
őstag
Letöltöttem TMPGencodert, így ránézésre elég jónak tűnik, be lehet adni pontosan, hogy mibe konvertáljon.
Bár
''TMPGEnc DVD Source Creator''-t javasolták, az valszeg nem ugyanaz...
Hát kiváncsi leszek a felvételekre... vagy a PICvid MJPEG lesz a befutó (valami normális bitrátával, vagy nemtom hogy kell megadni), vagy megkuksizom még a
''a veszteségmentes Huffyuv kodek''et -
penene
őstag
válasz
Balinov #2313 üzenetére
Igen a VHS nem annyira nagy felbontású...
A DVD már csak egy output, én legelőször is fel akarom venni, aztán olyan formába rakni, hogy azt meg lehessen nézni évek múltán is.. a DVD kézenfekvő...
De pl. ha rosszabb minőségű, így akkor 1 DVD nagyságra mondjuk videó fileként felfér több is... de ez igazán részletkérdés...
De attól függetlenül szépen kell felvegyem.... Arról egyébként szó sincs, hogy milyen felbontásban vesz fel???? pl. bedugom vhogy VHSt, és jön kép, és recordot nyomok, ott a felbontást is meg lehet adni nem?
attól még vehetem fel jó minőségben, nagy bitrátával, hogy a felbontás nem 720x vmi... A bitráta pl. nincs kihatással a felbontásra, nem?
értem.. akkor azt hiszem a legújabb vdub az a progi, amit először le kell töltsek... -
penene
őstag
válasz
sTemplar #2309 üzenetére
Jah, a Picvideo az a kiadó, annak van MJPEG kódeke..
MEg van az a huyyyyy is...
De szerintem az az MJPEG is azon múlik, hogy mennyire tömörítek... ha 2 lépcsőben, akkor lehet nagy is nyugodtan...
csak azt nem tudom elképzelni hogyan csinálom, hogy mondjuk nagy bitráta, meg wavban a hang.. külön fileba rakja így le a cuccost???
még sose csináltam ilyet... -
penene
őstag
válasz
sTemplar #2309 üzenetére
Értem az uncompressed, csak azt nem tudom, hogy az mekkora... 1 mega / sec, vagy vmi hozzávetőleges
mind1, majd kipróbálom... bár az nekem fura, hogy az uncompressed is codec függő
Igen, tudom van veszteség mentes, és veszteséges... az a Huycuccról is olvastam, utána olvasok!
Tömörítettem már JPEGet
Izé...
Én nagyon szívesen tömörítek 2-3 lépésben is, nem probléma...
Van X családi video kazi, aztán a VHSes felvevésnek annyi, ide akarom a minőséget (bár a VHS kazik felvétele se tudom mennyire jó, de legalább a felvétel ne rontson rajta)
Utána meg ha TVből akarnék felvenni vmit, akkor ki kell találni vmi hatékony módszert is..
A hely szerintem nem probléma, bár lehet beruházok egy új winchesterbe emiatt... Vagy törlök pár szemetet a gépről (250 gb, de alig van 5-10 gig hely mindig, sok szutyok film) -
penene
őstag
Nekem felvételre ezt is javasolták: (lehet vki közületek ám, csak azt nem jegyeztem fel
)
''
framedrop lehet bika gép mellett is,ez tuti.
függ a használt kodektől (mpeg1/2,divx/xvid,mjpeg,stb.),vinyó sebességétől (ata133/sata1/2,cache méret,RPM), hdd töredezettségétől. fat32-nél gigabyte-os a max fileméret,ntfs javallot,célszerül a felvételt egy külön,nem rendszerpatrícióra rakni.
on-the-fly saját tapasztalat szerint nem tudja a kritériumaidat teljesíteni (kis fileméret,jó minőség,stb). célszerü először magas bitrate-val pcm wav-ba rögzíteni az anyagot,aztán már mehet akármilyen mpeg4/mpeg1/2 formátumba,mp3 hanggal
''
''
Én régebben digiztem a VHS kazikat itthon, és bizony a szoftveres MPEG2 tömörítés nem nyerte el a tetszésemet, túlságosan blokkosodott. A hardvereshez nem tudok hozzászólni, azt még nem láttam.
Végülis ezek miatt keresgéltem mások tanácsaiban, és pont itt akadtam rá arra, amit máig használok. PicVideo MJPEG kodekkel veszem a videót, hangot tömörítetlenül (mindezt VirtualDubbal, itt még soha nem csúszott szét a kép és hang). Ez egy 2500+-os Bartonon 30-40% procihasználatot jelent, percenként talán 400-500 ''ez nem igaz, javította!!! ''megabájtnyi helyfoglalással, szinte látható minőségromlás nélkül. Ezután már tetszőlegesen tovább lehet tömöríteni a célformátumra. MPEG2-re tökéletes a TMPGEnc DVD Source Creator (eddig ennek láttam a legjobb képminőségét, tényleg szemmel látható a különbség a real-time szoftveres és e között), illtetve Xvid-be szoktam még betömöríteni. Ha nem digizel sokat, akkor tényleg nincsen komolyabb szerepe a HW tömörítésnek.
''
''
mod: még egy fontos dolog. MPEG2-nél NEM SZABAD rátömöríteni, hogy kisebb bitrátájú legyen. Az már rettenetes minőségromlást, blokkosodást tud okozni (sajnos tapasztalat). Ha MPEG2-be tömörítesz és ilyen formában szeretnéd megtartani is, akkor a végső bitrátával kell már felvenni is.
''
Kb. ennyi, amúgy 6000 Bps-t szoktak javasolni...
Kérdésem:
A teljesen tömörítetlen az mennyi BPS lehet???? -
penene
őstag
válasz
Balinov #2302 üzenetére
IGen, azokat látom, de az nincs benne a PVRben alapból?
Mert akkor felmerül bennem a kérdés,
hogy lehet hozzátelepíteni codecet, és nem utolsó sorban honnan, hogy töltök le ilyet és miként telepítem??
Feltételezem nem egy sima exe-s kodektelepítés, vagy igen?
Köszi tömörítőprogikat, hasznosak számomra!
Mert majd fogok VHS-t átjátszani... gondolom arra van az a 3 színes + 1 bemeneti kábel)))) Húde értek ehhez
DD
De majd kitanulom..
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
sTemplar #2298 üzenetére
''A PVR gyári beállításai közül az igen az Uncompressed AVI ami tömörítetlen. Lehet a PVR-el digizni, én ist őt használom, bár a tömörítetlen AVI-ről gyorsan lemondtam. Tul nagy. Ha feltelepitesz új kodeket az elérhető lesz számára, csak egy új profilt kell létrehoznod. A gyáriakat nem lehet módosítani. ''
Milyen új kodeket kell még feltelepíteni??
Én a 050610es DRIVERT és 060210es PVRt használom, erre még kell vmit telepíteni, hogy a kódolások jók legyenek???
Hogy lehet utántömöríteni a progival? Open média file??
Köszi! -
penene
őstag
Jaaa, hogy ilyen is van?
Én direkt kerestem... de asszem múltkor ezeket beállítottam, csak most nem szenvedtem vele azzal, hogy úgyis szólRecord meg még távoli
De akkor elvégzem, köszi!!!
Amúgy mire érdemes dugni a hangot a hangkártyán, mind1? Nekem most CD-INen van, de van még pár lehetőség elvileg... de ha jól láttam az megfelelő, sokan használják. -
penene
őstag
Srácok müxik a távirányító 0 késéssel is, király!
tényleg durva a szórása az infrának.
Viszont lenne egy ezzel kapcsolatos gondom:
A hangerőt a PVRban egyáltalán nem tudom változtani, húzhatom bárhova a volumet, ugyanúgy szól... Ez mitől van? asszem CD-INbe dugtam...
hm, furi))
mintha tegnap még jó lett volna (most installáltam újra drivert + PVRt)
Mondjuk annyira nem zavaró, csak faxom... -
penene
őstag
válasz
_Gyula_ #2284 üzenetére
Jah, én is menekülök az ATItól... bár sose volt, de nem véletlenül
Összes haver bánja, aki vett.
valszeg ha valamikor frissítem a 6600 GTmet, akkor valami hasonló GTre fogok cserélniLehet arra a 7800 GTre, majd ha jól lemegy az ára 1-2 év múlva..
Addig meg bír mindent a cumó, ráadásul húzás nélkül.
Jah értem!
De azt az üvegcsét, amiben van a szenzor azt nem szabad eltakarni?? (tehát ne arra a részére rakjam a korongot ugye?)
-
penene
őstag
Milyen progikat tudtok, amivel lehet:
Divxbe
különböző formátumokba, stb, tömöríteni, kódolni???
Mert azt láttam, hogy mit hogyan kell, de hogy mivel???
Csak most jutott eszembe, hogy ez is gond (egyébként meg kollégám is szeretne kódolni, azért is kérdeztem meg)
Köszi! -
penene
őstag
válasz
_Gyula_ #2281 üzenetére
Nekem is ASUS van!
De nem gyári driverrel, 6600 GT topicban megvan, melyek a legjobb driverek hozzá, szerintem érdemes használni! (bár nem tudom a mostani gyári CDkbe melyiket tették.
a poén:
dx letöltő 300 kbyte. és installkor szed le 10 megát + install...
Szóval vagy vmi kimarad ilyenkor (és az a full package meg egy tökfullvmi), vagy pedig az a 46 megás van 10 megába összecsomagolva
Mind1, szerintem túl sok jelentősége nincs, bár eléggé szembeötlő a dolog...
Távirányítót köszi!
1. dolgom volt, hogy kilőttem a tray icont, meg az egészet, azt hittem hogy egy újabb memóriafoglaló bizgentyűD de este javítom hibámat!
az infrás cuccot hova teszed, hogy jó legyen, vhogy rögzíted pl. monitor teteje?
és annak az infra égőszerűségnek (ami nemtomég ede úgy néz ki, mint egy kis izzó) felém kell nézzen (eléggé izgága jószág a zsinór miatt, nem tudtam rögzíteni, majd kell vmi cellux
) ?? kaptam hozzá vmi kis korongot is, az védőmizé vagy annak is van funkciója?
Gondolom jópár méterig reagál...
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
Balinov #2277 üzenetére
oké, akkor visszarakom! Azt hittem, hogy csak fölös memzabáló
Remélem, hogy tényleg csak emiatt gány a kép..
De furi, mert a hang full perfrect sztereoMusicTV még élvezhető is volt így
Szal joggal féltem... és félek is picit, de kibírom mán.. addig megkeresem össze rádióadót -
penene
őstag
válasz
szasza_1 #2274 üzenetére
Igen, olvastam!
Fel is raktam, de magát a karit se találta meg szegény Scaler, csak a chipet
De majd még akkor újra nekifutok!
Viszont srácok, azt hiszem jegelhetjük a témát péntek reggelig.
Felhívtam a szolgáltatót, hogy megérkezett-e minden papír, és hogy megtörtént-e a telepítés, és erre mondta, hogy csak csütörtökön este telepítik az ígért kedd este helyett.
Megkérdeztem, akkor ha bedugom a kábelt, akkor üres lesz, vagy vmi azért igen?
Azt mondta, szerinte üres, akkor mondtam neki hogy hát jön valami zavarosan.
Mondta nem tudja, de ha péntek reggel még ilyen, szóljak neki..
loool, akkor lehet, hogy ilyen csillagpontos gagyiság, hogy vmennyire azért jön, de nem is nekem szolgáltatják??
Ha ez így van, akkor valszeg 99%ban a képminőséget ez befolyásolta.
Persze attól még majd lehet törekedni jobbra... szoftveresen, kábelekkel...
Hát az eszem megáll!!!
Na de komolyan!
Ráadásul a Hustler Tv elég jó minőségben jött
Ha ezt ingyen is így láttam volna, lehet elő se fizetekP
De így akko rmár legyen jó
Lehet beigazolódott az a nincs is igazi adás feelingem..... Bárcsak az lenne!
Egyéb kérdés: távirányítóhoz kell vmi külön progi?
bedugtam kariba, odaraktam asztalra az érzékelőjével felém, elemet betettem távirányítóba megfelelően (), de igazán nem csinált semmit, mitől lehet?
Lehet mert unloadoltam a winfossal automatikusan induló valamit?
Amúgy akkor se müxik, ha már fut a PVR... szóval lehet ez lesz a ludas? -
penene
őstag
válasz
Balinov #2268 üzenetére
kösz, majd próbálgatom...
Dscaler eleve semmitse talált, tunerkártyát se semmi.. csak a chipet, stb..
de csatit, meg képet nem sikerült találni
De lehet ha alaposabban megnézem menni fog..
De ti a legújabb PVRt javasoltátok, és amúgy nincs is semmi bajom vele, tudja azt amit kell, a képminőség ettől a progitól függne?? ennyire biztos nem...
Este megnézem dxet, most melóban vok...
köszi dxdiagot!
Azért fura, most töltöttem le ide a microsoft oldalról a dx9c-t, 10 megás volt
most meg rákerestem: dx9c full package download.. 47 mega...
ehhh....
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
Balinov #2266 üzenetére
Minden bizonnyal dx9c van fenn! - Elvileg még SP2 update rakta fel, nem valamelyik játék.
DirectXet hol tudom megnézni?? mert nekem 9 or better-t ír
Mindenesetre letöltöm most a Ct , és ráküldöm a gépre, ha nem az lenne, de az szerintem nem létezik
WMencodert hol tudok csekkolni?
6600 GThez a javasolt driverek kicsit régebbiek. azért van nekem is. De majd még 1 cserét kipróbálok, de nem a legújabbra. (csak ha minden kötél szakad, de az elvileg ehhez a kártyához még rosszabb is)
Felraktam a Dscalert is, de fel se ismerte a tunerem, meg nem is lehetett választani listából, nem is talált csatit, no video signal cucc, le is töröltem, ehhe...
De ha más progit javasolnátok, felrakhatom azt is...
http://www.tv-cards.com/apps.php itt van elég...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
Balinov #2263 üzenetére
Nekem nem lenne probléma, ha nem csillivilli a cucc... na de hogy fullszemcsés... élvezhetetlen.
Képet én buta nem csináltam róla, majd este belinkelem, hogy lássátok ti is.
Lehet hogy vidkari inkompatibilitás, vmi??
ilyesmi???
6600 GTm van 78.03as driverrel vagy mi (ez nemtuti)..
De furi akkor is, biztos nem ez...
Mások mondják milyen szép kép, stb... másik forumon vki másolt be egy tök jó képet, és arra mondták, hogy ez még gyenge......
hát én már annak is örülnék -
penene
őstag
Minden esetre letöltöttem újra a hivatalos honlapról
a legújabb drivert
a legújabb PVRT
leírást
uninstallert...
Aztán megpróbálkozom vagy ezzel, vagy a 050610-essel, végülis azzal kezdtem a dolgot! -
penene
őstag
válasz
Balinov #2259 üzenetére
azt értem, hogy szebbet csinál... Nekem ha 640*480ban jön valami, akkor az tökéletes, az élvezhető!
na de ennyire szarok a körülmények?
Itt a bankban a portás is gépen néz TVt, érdekes, azon tökéletes a kép...
Ez kimondhatatlanul gáz...
olan mint amikor régen a TV a video jelén keresztül hozta a műsorokat (a video volt bedugva az antennára), és a video ki volt kapcsolva, szal vhogy mintha nem is lenne vmi normális...
Ennyire zavarná a gép működése az adást?? Azért gondolom arra figyeltek a fejlesztők...
Mit tudok tenni?
A hang az tökéletes! (legalábbis nem sistereg, szép sztereo)
A kép a fullszemcsés...
Drivereket végigpróbáltam 4-et, ugyanolyan maradt...
PVR a legújabb, de szerintem nincs hozzá köze...
Próbálkozhatok extra kábelek, és erősítők vételével, de nem létezik, hogy alapból ennyire rossz lenne...
hm hm... Mit javasoltok? -
penene
őstag
Elméletileg annyira szar koax kábel nincs hogy egy jó jelet ennyire elrontson, vagy igen?
és 2 is??
nem hinném, hogy annyira gáz lenne, nem árulnák..
A drivert se hiszem, hogy ennyire gáz lenne... a legújabb, meg az 1gyel előbbi is fenn volt.
Mi lehet még a baj?
Germany + antenna / Cabelt is próbáltam..
hang szupi..
Videó beállításnál PVRben semmit se állítottam...
sőt azt hiszem optimal qualityn van a kép (legnagyobb felbontás)..
Mást már nem nagyon tudok, ha sima TVbe dugnám be, akkor nehogymár az ebből szebbet csinál (nem szemcséset)... azért az túlzás lenne. -
penene
őstag
Sajna nem lett jobb, de rosszabb se ...
Most olyan a kép, mint amikor nem kapcsolod be az ilyen ''aktív'' antennát...
Szal gyenge...
Távirányítót hogy lehet működésbe hozni?
Bedugtam mindent, elemet is beraktam, nem megy, gondolom ahhoz is kell vmi külön prog... Bár örülnék ha a kép lenne szép. -
penene
őstag
Nekem Intelecom a szolgáltatóm, lehet hogy nyomorék jelet küldenek. No de ennyire???
Holnap rákérdezhetek, hogy akkor most mi lesz...
A baj, hogy nincsen rendes TVm kipróbálni a jelet... -
penene
őstag
nem lehet hogy valamit máshol cseszek el??
-
-
penene
őstag
A hustler TV Maya Golddal az bejön
-
penene
őstag
Hurrá, most hogy átváltottam TVre, van hangja.. de fullszemcsés..
Szóval már csak ez a gond
És a kézi finomhangolás se segít rajta, hm...
Holnap felhívom akkor azért a szolgáltatót, ha szerintetek sem csináltam semmit rosszul.....
Elvileg nem kéne annak lennie gondolom, azért annál jobb egy tunerkártya...
Érdekes mert a hang az tökéletes!
[Szerkesztve] -
penene
őstag
A rádió faszásan szól..
-
penene
őstag
hangot lehet rossz helyre dugtam volna??
hm, nemtomsztem nem..
mer vmelyiknél volt..
de szemcsés minden és hangnélküli
lol pornócsati is van..
Szóval találgat, csak ez így kevés...
Vmit rosszul csinálhattam, hogy ilyen lesz?
Driver a 050610
PVR a 060210
grr... -
penene
őstag
Átraktam az 5 méteresre , ugyanúgy szemcsés minden.
Hang nélkül
Vmelyik Areaban pedig volt hang....
Nagyon picit kezdek aggódni. -
penene
őstag
Nyomtam Adaptive Channel Scant + FINE TUNE
Talált 70et.
Aztán ezt ráraktam Germanyre.. Full hang nélkül és szemcsésen jön minden.
Eddig hurrá... na most átdugom az 5méterest.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Notebook hibák
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest