- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Nos, hang egyáltalán nincs felvétel közben.
Még mindig...
A formátumokról: nekem mind1 hogy milyen, csak lenne már valami. Szóval képformátum van, ami megy, de nem mind. Egyelőre ez nem zavar. Ha már hangnál járunk, látsz ott a beállítások között egy kis csúszkát, amivel a felvételi hangerősséget lehet állítani. Az merrefelé van? Lehet, hogy nagyon láma vagyok, de ezt a kérdést nem igazán értem?!
Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök/Hang/Hangfelvétel
Minden maxra van állítva, de nagy lóf@sz az egész... Ha a videó hangját rákötöm arra a csatira, amit a tunerhez adtak (S-video+kompozit(RCA)), akkor van hang. Erősen, tisztán szól. De visszajátszásnál néma. Gondolom ez nem vonali bemenet, azt az alaplapi csatik valamelyikére kell kötni. Ezt is próbáltam. Nagyon halk, zúg, és visszajátszásnál így sincs hang. Próbáltam úgy is, hogy a hangot a line in helyett a mikrofon csatijába dugtam, és a felvételi forrásként is a mikrofont választottam ki. De semmi.Elfogytak az ötleteim.
Lehet, hogy valami kib@szott vudu átok van rajtam?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest