- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Adler
aktív tag
Tudja valaki, hogy miért nem működik az EPG letöltése(xmltvupdate.exe progival szoktam letölteni). Csak azért mert az lhsite-on nem írnak semmit, ott is csak érdeklődnek efelől.
Válaszaitokat előre is köszi
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Az természetes dolog, hogy TV nézés közben lekapcsolódik a monitor???? beállítást erre vonatkozóan nem találtam a PVR2-ben(2.0.3.10 v)!
Valakinek valami ötlete, és megoldása.A másik mi az az Arcsoft amit tudtom nélkül telepít fel a PVR2 installja? mire szolgál?
-
Adler
aktív tag
Pár kérdésem lenne:
- csak én veszem észre de über szar a PVR2 2.0.2.40 verzió? mivel a csatorna lista importálás/exportálás mint bele van programozva, de rohadtul nem működik!!!!!!! csak folyton kiakadt a pvr2 kikapcsoláskor és elfelejti az összes beállítást!!
ilyen nem volt az előző verziónál! elég idegesítő, hogy mindig újra kell telepítés után rendezni a csatornalistát, pedig feltalálták a mentést!
- a másik csak nálam működik furcsán az epg? beállítok a csatornához az adott epg-t és teljesen más csatorna műsor füzete jön elő!
mondhatni ezek elég bosszantó hibák szerintem!!!
-
Adler
aktív tag
Köszi. Több mint valószínű BIOS probléma volt. amióta lecseréltem azóta eddig nem jelentkezett.
Az xmltvupdate működik még(amit még a magyar lhsite-ról töltöttem le)? csak azért mert ma próbáltam letölteni az epg, de csak egy üres fájlt töltött le. másnál is van ilyen vagy csak nálam jelentkezik a probléma? eddig gond nélkül működött.
-
Adler
aktív tag
Hi!
Valakinek volt olyan problémája az új PVR2-vel Vista(magyar+SP1) alatt, hogy kékhalállal behal a rendszer kikapcsoláskor vagy újraindításkor (és ez is nagyon lassan)? A régivel nem volt ilyen gondom!
-
Adler
aktív tag
Ma megjelent a PVR2 legújabb verziója: 2.0.3.7 (2008/6/30)
-
Adler
aktív tag
Köszi
De tényleg kezdő vagyok ebben.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Csak most próbáltam ki az epg-t. letöltöttem a Leadtek helpsite magyar oldalról az epg frissítő progit. nagyon király, csak azért lenne egy kérdésem:
Milyen időközönként kell ezt az epg-t tartalmazó xml fájlt letölteni, hogy mindig a legfrissebb adatok jelenjen meg a TV-n?
Segítséget előre is köszi
ui.: még kezdő vagyok ebben a témában.
Aktív témák
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest