- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- UHD filmek lejátszása
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Folytatás a Leadtek belső tévétunerek topicban.
-
Adler
aktív tag
Tudja valaki, hogy miért nem működik az EPG letöltése(xmltvupdate.exe progival szoktam letölteni). Csak azért mert az lhsite-on nem írnak semmit, ott is csak érdeklődnek efelől.
Válaszaitokat előre is köszi
-
MayerApu
csendes tag
Érdekes, hogy a pixmanián azt írják, hogy PCI-os csatolófelület van rajta az ipin.hu-n meg azt, hogy PCI-e
-
MayerApu
csendes tag
mivel tud többet a premium változat? csak kiegészítőkben több? ill. hol találok premium változatot mert a pixmanián nincs
-
MayerApu
csendes tag
Kösz a gyors választ. Külön antenna akkor nem kell a dvb-t-hez hanem elég egy erősítős lepke antenna is? DigiTV-t is rákötném a kártyára. Létezik hozzá vmi elosztó???
-
MayerApu
csendes tag
Üdv
Egy ilyen kártya vételén gondolkodok. Érdekelne, hogy a december 1.-től beindult digitális műsorszorás már vehető e ezzel a kártyával, az a 2 csatorna. Kell hozzá vennem egy dvb-t antennát vagy ez, pontosan, hogy működik.
Nézegettem , hogy hol a legolcsóbb és eddig a pixmania tűnik a befutónak:
http://www.pixmania.com/hu/hu/726432/art/leadtek/pxdvr3200-h-pci-tv-tuner.html?srcid=1350&Partenaire=Olcsobbat_aff&CodePromo=oui&aftrack=TVRVNE9EczBPRFl6OzEyMjg2MzgzNjQ7 -
Clemi
veterán
Újabb tapasztalat...
A fene se gondolta volna, de leforgattam a szoba antennám két botja között lévő trapéz alakú műanyag antennáját vízszintesre és lám megjött a 802 Mhz-en a DunaTV HD, és az Autonomia SD adása 100%-os minőségben.
Mindezt Békáson, (Bp, III. ker.) egy panel 9. emeletén a szoba ablaktól legtávolabbi sarkában, Vinfast PVR3200H kártyával
-
Clemi
veterán
A Story a következő:
Adott egy PVR3200H kártya, egy XP+SP3. Mikor először indítottam a kártyával a gépet, a tunerhez kapott lemeztől telepítettem fel a PVR2 programot. A digitális csatornák közül megtalálta a DunaTV-t és az Autonomia-t, bár se kép, se hang nem volt. Most frissítettem (nem helyette telepítettem) a legújabb 2.0.3.16-os PVR2-re és a korábban megtalált két digitális csatorna eltünt, de nem is talál semmit. Most ilyenkor mi lehet a gond? Meg egyébként is miért nem volt se kép se hang a megtalált csatornákon?
-
bzoley
veterán
Néhány hozzászólással korábban:
"Nekem eddig csak Vista x64 + 4GiB RAM esetén akadt vele problémám, ez esetben ugyanis a hw encoder hibásan működött. Ez viszont általános, minden hw tunert érintő probléma, amit a Leadtek napjainkra orvosolt (legalábbis a PVR3000 Deluxe és a PxDVR3200 H esetén). Persze ehhez a legfrisebb (mind a két tuner esetén beta, azaz nem WHQL) driver és PxDVR3200 H esetén legfrisebb PVR2 kell.
32 bites OS alatt nem volt vele semmiféle problémám."Vagyis nincs vele semmi gond.
-
kerpok
tag
hahó all!
Most készülök ilyen kártyát venni!
Vista alatt megy rendesen!?
Telepítési gondok?!Vmi amit esetleg tudnom kell?!
Segítsetek please!
thx
Pókos -
Clemi
veterán
válasz
#65675776 #389 üzenetére
Hát ezt már írtam, hogy a videó jel a break out kábelen megy, de a hangot a hangkártyára dugtam. CVBS módban, amíg nem kapcsolok át valamelyik hardveres tömörítésű felvételi profilra így is felveszi a hangot.
Mivel annak a kábelnek a végén amin a hang jön mini Jack dugó van, és most nincs itthon JACK-RCA átalakítóm, ki sem tudom próbálni, hogy a TV kártyán át bevezetett hang hogy jelenik meg a PC hangszóróin.
-
Clemi
veterán
válasz
#65675776 #387 üzenetére
Egy dolgot kipróbáltam. Analóg TV bemenetet választva nincs semmilyen gond, minden úgy van nálam is, ahogy írtad.
A gondok CVBS bemenet választáskor vannak. Ha azon keresztül érkező jelet akarok felvenni, akkor nincs hang hardveres DVD felvételkor.
A kép egyébként nem mindíg megy el, viszont néha magátol átkapcsol hardveres MPEG2 módba.
-
törölt tag
Hardveres előnézetben azt látod, amit a kártya hw MPEG encodere tömörít és a proci dekódol. Szóval ha hw előnézetet használsz, akkor az összekötő kábel nem is kell.
Nálam semmiféle probléma nem jelentkezik azok közül amit leírtál. Van hang hw felvételen is, a kép is megvan hw előnézetben a felvétel leállításakor. Hw elnézetben a felvétel indítása és leállítása pillanatok alatt lezajlik.
Első körben húzd le a belső átkötőkábelt és teszteld le a dolgot hw előnézetben. A Video megjelenítő-t pedig állítsd át VMR9-re.
-
Clemi
veterán
válasz
#65675776 #385 üzenetére
Hang állandóan van, mivel az alaplapi hangkártya vonalbemeneten keresztül érkező hangot teszem a bejövő videójel mellé. Normál DVD módban felveszi a hangot, de hardveres DVD módban nem.
Egyébként ha bekapcsolom a hardveres elölnézeti módot eltúnik a kép ha megállítom a felvételt.
-
törölt tag
-
Clemi
veterán
Van egy egyszerű, de annál bosszantóbb problémám a TV kártya használatával (Winfast DTV3200H)
Ha az analóg felvételi módot valamilyen hardveres (DVD vagy Mpeg) felvételi módra állítom, nem vesz fel hangot. A sima DVD vagy bármilyen más felvételi módban rendesen van hang.
Van valakinek erre esetleg megoldása?
-
-
bikmakk
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyébként egy TV2000 XP Experttel párban tudná a PIP funkciót, vagy az csak két egyforma kártya esetén kivitelezhető? Olyankor nem elég csak két tuner jelenléte két bejövő jel is kell, azaz mindkettőbe kell kábelt dugni, ugye?
-
törölt tag
Az mitől lehet, hogy mostanában, ha elindul a PVR2 lenémítja automatikusan az X-FI-t ? Ez régebben nem volt tapasztalt jelenség.
-
eziskamu
addikt
Mindegyik gyártó mindegyik tunerével van szívási lehetőség, de a Leadteknél legalább fejlesztik a dolgokat (bár a háttérben ott az Arcsoft), a Pinacle gyakran ugyanazt
a hardvert (vagy annak takarékosabb változatát) adja el egyre újabb szoftverekkel (úgy csinál mint a Creative Labs) a többiek meg a PowerCinemához gyártanak/gyártatnak tv tuner karit. -
eziskamu
addikt
Banyek, októberben vettem a kártyámat 18k-ért (premium változat) most meg 25k-ért vesztegetik ugyanott. Jobb ebbe fektetni a pénzt mint részvényekbe manapság
-
törölt tag
Nekem eddig csak Vista x64 + 4GiB RAM esetén akadt vele problémám, ez esetben ugyanis a hw encoder hibásan működött. Ez viszont általános, minden hw tunert érintő probléma, amit a Leadtek napjainkra orvosolt (legalábbis a PVR3000 Deluxe és a PxDVR3200 H esetén). Persze ehhez a legfrisebb (mind a két tuner esetén beta, azaz nem WHQL) driver és PxDVR3200 H esetén legfrisebb PVR2 kell.
32 bites OS alatt nem volt vele semmiféle problémám.
-
bikmakk
tag
Sziasztok!
Egy szubjektív véleményt szeretnék kérdezni bzoley-tól és daa-raa-tól.
Szerintetek ez egy jó TV tuner, úgy értem célszerű megvenni? Elég sok itt a probléma a fórumban, és azt szeretném tudni ezek általánosságban inkább emberi mulasztások/félrekonfigurálások eredményei vagy akad köztük olyan is ami a kártya hibájából ered? Másképp feltéve Nektek volt vele problémátok amikor először találkoztatok vele vagy minden simán ment?
Köszi
-
Zicky
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, amire több topikot olvasva sem találtam választ.
Tudnak ezek a digitális tv tunerek úgy működni, hogy az összes bejövő digitális jelet RF-re konvertálják majd a tévék felé kiadva mindegyiken különböző műsort nézhetek?
Esetleg valami más módszerrel?
Konkrétan valami több kimenetes set top box emulátor szoftverre gondolok. -
akos86
aktív tag
vásároltam én is egy leadtek pxdvr 3200 H tv tunert teljesen megvok vele elégedve szép képe van gyorsan vált csatornát is elég gyors kis kártya jól működik xp alatt használom ezelőtt pinnacle pctv 50i -m volt de ez 100jobb
örülök h ezt választottam de sokat olvasgattam a fórumban is elolvastam bzoley topikját is sokat segített köszönöm
bátran ajánlom mindenkinek
-
törölt tag
-
törölt tag
Megnéztük, rosszul emlékeztem, rendszergazda fiókunk alatt sem indul el automatikusan, a távirányító így nem is müködik természetesen, amíg manuálisan elnem indítjuk.
-
-
bzoley
veterán
válasz
#41133696 #349 üzenetére
Vagyis lehet, hogy nem is a PVR2-vel volt gond?
Az, hogy az os megpróbál megtiltani dolgokat, nekem nem túl komfortos. Ha le akarom törölni az explorer.exe-t, azt ne kezelje szívügyeként.
A számomra fölösleges, értelmetlen kérdéseire sem vagyok kíváncsi.
Mint a mellékelt ábra is mutatja, akadnak, akik nem csak használni, de irányítani is akarják a géptet. Átlag felhasználónak nagyon hasznos funkciókkal rendelkezik, a saját, és mások érdekében jobb, ha nem is kapcsolgatnak ki semmit. Egyébként tegnap kellett újraraknom a Vista-t, még nem volt időm testreszabni, de már idegesít a tűzfal, hogy mindenre amit kiküldök a netre, rákérdez, hogy tiltom, vagy engedélyezem. Nem nekem való az ilyesmi -
törölt tag
Miért lenne az ? XP alatt jobban helytálló, de Vista alatt a normál fiók is elég komfortos.
szerk : van valami amit nem értek, most úgy néz ki, hogy a MEdia Center is kezeli normál fiók alatt a kártyát, igaz sokkal rosszabb minőségben mint PVR2, de a lényeg az, hogy csak a PVR2-ből adott ki új hivatalos verziót a Leadtek, a driverből ugyanaz a régi van, amit áprilisban adott ki a gyártó.
-
törölt tag
Az új PVR2 (2.0.3.16) az az a legutóbbi stabil amit kiadott a Leadtek, végre Vista 64 bit Home Premium alatt is működik normál fióknál
-
andrás007
csendes tag
Kipróbáltam, de nem igazán oldódott meg a filteres cuccal a kép. Aztán elkezdtem állítgatni mindenfélét, és egyszer csak kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, és láss csodát megjelent a kép. Megjelenítés módja VMR. Már csak az az érdekes, hogy megnéztem a feladatkezelőt, és ott van egy file: DVBTAP.exe 22%-os CPU használattal és 220MB memóriahasználattal. Persze ha átkapcsolok analóg módba, akkor ez leesik 2%-ra és kb 50MB-ra. Szerinted természetes ez a 22%-os CPU terhelés? Illetve az, hogy hardveres gyorsítás bekapcsolásnál nincs kép?
-
bzoley
veterán
válasz
andrás007 #340 üzenetére
Csak m1HD van, más csatorna jelenleg nem elérhető, és már az is csak egy hétig lesz.
Melyik PVR2 van fönn, a legfrissebb ajánlott hozzá(2.0.3.16). Ha ezzel nincs kép, akkor rendszerkarbantartásra van szükség, mert valahol hiba van benne.
Esetleg használd ezt.eziskamu:
Engem csak a program megjelenése, felépítése, működése zavart.
A többi csak szükséges rossz. -
andrás007
csendes tag
Légyszi segítsetek!
Nemrég vettem egy 3200H kártyát, és az a bajom, hogy digitális adásnak csak hangja van, de nincs kép (analógnak kép is, hang is). Az is a baj, hogy csak az m1 HD jön be. Vagy lehet, hogy most valami átállás van?
XP SP3 alatt használom. Drivereket az lhsite.hu oldalról töltöttem le.
Előre is köszi a válaszokat. -
eziskamu
addikt
Tudom annó szórta a kékhalálokat, kisütötte egyes kártyák (talán pont a leadtek tv2000 delux) firmwarejét és a felvétel se működik.
De olyan deinterlace eljárásokat tud, hogy folyamatosabb tőle a mozgás, és mindenféle szűrője is van.
Bt848/878, cx2388x (csak pci), és saa713x (gondolom ez is csak pci) chippek esetén még driver se kell neki (sőt talán az a nagy baja, hogy wdm driverrel használva nem az igazi a kép, vagy nem is működik rendesen a program) -
bzoley
veterán
válasz
eziskamu #335 üzenetére
Az SAA7134 - legalább is a neve alapján - nem tűnik olyan gázosak. Sok kártyán SAA7131, vagy kisebb található, ezekből láttam néhányat. A képek nem rosszak, persze a PVR2 sokat javított rajta
, én egy ideje SAA7136E-n élvezkedem, és egyelőre egy jobbat tudok nála. A Conexant viszont már sok évvel ezelőtt is élvezhető képet adott. Nem volt véletlen az Expert népszerűsége.
-
eziskamu
addikt
Egy kis összehasonlítás: PCTV Stereo (philips SAA7134 bal oldal) vs. Leadtek PxDVR3200 (conexant cx23885) . Nem a Pinnacle-t szeretném fényezni, hisz a Leadtek tv szoftvere jobb, és ehez a kártyához is most azt használtam , de annyit szolta már le a házigazda itt és a saját oldalán is a régebbi Philips chipkészletet, hogy kénytelen vagyok megvédeni. Persze lehet csak simán én vagyok vaksi
kep
kep
kep
kep
kep -
eziskamu
addikt
Na próbából visszatettem a PCTV Stereo-t, és örömmel tapasztaltam, hogy a 15-ös béta PVR felismerte. Most már két adást tudok egyszerre felvenni, és így a PVR-el összehasonlítva nem látok AKKORA képminőségbeli gondot a Philips chipsetttel, ami a pctv-n van. Engem még mindig a connexant fésűsödése zavar, nem pedig a Philips kicsit mosottabb képe. És még mindig jobbnak érzem a microtune tuneregységet is egy fokkal.
Namost ugyan nem engedélyeztem a pci audio-t, de egyik kártya hangfelvétele sem történik a hangkártyán keresztül, bár a leadtek rá van kötve. A Leadtek-ről hardveresen veszek fel, a PCTV Stereo meg megjelenik a hangezközök között is, és tulajdonképpen a pci-on keresztül jön a hang, így legalább nem gond, hogy csak egyféle hangbeállítást tárol a PVR. Igaz, így a PCTV hangja nem halatszik, csak a kész felvételen.Amúgy ettől a két kártyás felállástól néha (de nem felvétel közben hanem az elején, vlc-vel ellenörzöm a felvétel alatt az állományt) kiakad a hardveres mpeg2 rész (a felvétel nem lejátszható), de felvétel indítás/leállítással, valahogy rendeződik a helyzet. Talán majd újabb meghajtóprogikkal.
-
Ayg0
senior tag
válasz
#65675776 #330 üzenetére
A 2.0.3.15-ös PVR2-vel már mennek a dolgok, de az audio rész továbbra is küszködik: a manualt átfutva hang csak kábeles összeköttetéssel van, ergo összekapcsoltam a javasolt CD-in résszel a tunert. Ideig-óráig rendben volt, aztán egyik pillanatról a másikra XP szerte elkezdett kimaradozi és hol visszajött, hol elment. (főként csatorna váltásnál) Ha leveszem a tyúkbelet, minden visszaáll a normális kerékvágásba.
Valami okos ötlet? PCIe csatin keresztül nem lehet megoldani?
-
törölt tag
Amikor több videocapture eszköz van a rendszerben, akkor abból adódhat ilyen jellegű keveredés. Korábban a PVR2-nek is voltak ilyen problémái, de javítva lett. Gondosan ki kell választani a PVR2-ben és az MSN-ben is a videocapture eszközt.
A legfrissebb PVR2-t és drivert nem a Leadtek hivatalos oldaláról tudod letölteni, hanem az LHSite-ról (lásd bzoley aláírása).
-
Ayg0
senior tag
válasz
H.Roland #328 üzenetére
Lehet MSN-nel akadnak össze. Egy órája webcam képet akartam fogadni, de a szokásos partner profilképet leváltó ablak elmaradt és helyette az én profilfotóm tűnt el, majd egy kék háttér jelent meg a helyén. Mielőtt felraktam a PVR2-t hibátlanul ment a webcam kép fogdása. Úgy érzem ebből format lesz...
-
Ayg0
senior tag
válasz
H.Roland #324 üzenetére
Az mobo-nak problémája van a PS2/USB betiveli eszközök (bill, egér) kezelésével 3D alatt, ami az SP3 szárnyai alatt érezhetően tovább romlik, azaz sajnos kilőve.
(#325) bzoley
Kb 1-1,5 hónapos (vagy még annyi se) oprendszer van a gépen. A drivereken (Realtek gLAN és HD audio, AMD-ATI Catalyst) kívül XP frissítések, új MSN, két Adobe alkalmazás (reader & flashplayer), vírusírtó és a Steam került fel. Ezek közül mi a "szemét" ami beteheti a kaput?
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Ez mitől lehet? Most lett betéve a kártya, az elérhető legfrissebb driverek kerültek fel.
Konfig az adatlapon, os xp sp2 ha számít valamit...Direkt azért döntöttem emelett, mert sokan istenítették a szoftverkörnyezete miatt, erre nem működik 3-4 éves oprendszeren?
-
sebo
tag
Helo. TV tuner vásárlásra adtam a fejem és azt szeretném megkérdezni, hogy a LEADTEK PxDVR3200 H kari milyen? Megvehetem vagy válasszak vmi mást?
Ja és mi a külömbség a Leadtek DTV3100H és a Leadtek DTV3100H premium kari között, az árán kívül? -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Minden össze van kötve a videomagnóval ill. a számítógépen belül, és minden felvétel a videomagnóról sikeres volt. Volt hang is és kép is, egy darabig.
Most az a helyzet, hogyha bekapcsolom a videomagnót, és elindítom a pvr2-t, akkor van kép és hang is, de ha felvettet nézem vissza akkor nincs hang csak kép.
Mi lehet a baj? Mi álíthatódott el?
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
törölt tag
válasz
Dexterland #317 üzenetére
A felbontáskeveredés elég régi probléma, már meg van oldva 4-5 verzió óta. Próbáld ki a legutolsó PVR2-t.
-
Dexterland
csendes tag
Sziasztok, lehet, hgoy unjátok a kérdést, de nekem kb. havonta mejön felvétel közben ez a DVBTAP.exe hibát észlel, na ennyire csak nem rosssz a winfos, leinstallálom a progit, a drivereket újrafel és nem műkszik, valamikor pedig ez is bejön. mi az ami miatt ezt kidopbja?
A gyári cds PVR2-őt használom, újabbakat valamiértt nem szereti a Winfast TV2000 mert szétnyújta a képet felvételnél...
-
törölt tag
válasz
#41133696 #314 üzenetére
8-10 éve még minőségi lapokat is tudott gyártani (P2B, P3B széria). Még 2001-4 között is fel tudott mutatni ezt-azt (CUSL2, TUSL2). Azóta a 10 éve szerzett hírnevük maradványaiból élnek, a mainstream lapjaik alig ütik meg a szintet. (Kb mint a HP, tőlük sem veszel 100k alatt normális nyomtatót, Asus-tól meg 45-50k alatt értelmes lapot.)
Az K8 lapjaik pl kifejezetten nem nevezhetőek jónak, bebizonyították, hogy nF4 köré is lehet antituning lapot építeni. Alapvető dolgokat nem képesek sokszor megvalósítani, pl, hogy a különféle buszok órajele független legyen egymástól.
-
eziskamu
addikt
válasz
#41133696 #314 üzenetére
Ott a pont, legnagyobb, de nem a legjobb
, mostanában egyesek még az Asrockot is töbre értékelték (lehet összecserélték a lapokat a gyárban
). Mondjuk én a Gigabyte-vel se vágnék fel, valami kis bosszantó gixxer mindig volt a lapjaival, amiket vettem (attól függetlenül, hogy én szereltem be a gépbe
).
-
törölt tag
válasz
#65675776 #311 üzenetére
Nem is akarom... csak írták hogy : http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=75142&st=1680
a PCIe résznél is emelkedés lehetne.
-
törölt tag
ASUS JumperFree-vel a tuner hogy áll? Bírja nem bírja? Csak kiváncsiságból kérdezem.
-
eziskamu
addikt
-
eziskamu
addikt
válasz
#65675776 #304 üzenetére
Engem nem az zavar, hogy csak interlacedben vesz fel a hw encoder, SŐT az TETSZIK
(mármint az, hogy megfelelő lejátszóval folyamatosabbnak, igazán tv-szerűbbnek hat a látvány).
Deviszont maga a pvr2 meg nem képes úgy deinterlacelni alapból, hogy 50 egész kép legyen belőle, hanem csak 25 lesz, ami meg kevés nekem. Azt hogy lehetne rugdosni, hogy olyan eljárást használjon, vagy csak azt az egy deinterlace algoritmust ismeri? -
törölt tag
válasz
eziskamu #302 üzenetére
Na most szólj hozzá, 50 félkép az pont 25 egész kép...
Kérdés milyen formátumba és melyik codec-kel veszel fel. A hw codec-ek kivétel nélkül csak és kizárólag interlaced-be tudnak felvenni. Egy normális lejátszóprogram számára ez nem probléma, jó deinterlace-t tudnak csinálni (a PDVD pl nagyon szép munkát végez).
885-höz azért nem írják, mert Ők is tudják, hogy szar.
-
eziskamu
addikt
Ilyen ha müxik a 3d comb filter a Connexanton
Amúgy a 885-öshöz nem is írtak 3d Comb filtert a gyári oldalon, csak a 887-eshez. -
eziskamu
addikt
Igen, ennek a gyári extrának a csökkentése érdekelne
, a deinterléceval nincs gond vagyis van. Az hogy a felvételeket lejátszva folyamatosabb a mozgás (olyan igazi 50 Hz-s persze lejátszó függő), mint magában a pvr2-ben akár simán, akár felvételkor, akár hw-s előnézetnél csak 25-nek érzem. Ezt nem lehet valahogy rugdosni? (tudom, a legtöbb tv tunernél örüljek, ha ilyen deinterlacet tudnak)
Az NXP-set azért nem mertem megvenni, mert így is rosz nálunk a vétel, és azt írtad, gyengébb a tunere (legközelebbi adótorony 60-70 km légvonalban , Debrecent leszámítva, de ott meg asszem gyengébb az adó is). Na mindegy, ha beindul a MinDig, akkor már mindegy, hogy Conexant vagy NXP
-
bzoley
veterán
válasz
eziskamu #297 üzenetére
A fésűsödés egy dolog, attól még a kép lehet szar. Az is. Ettől függetlenül a topic címében szereplő kártyát elajándékoztam, és egy NXP-s kártyát használok. PVR3000 után a PxDTV2300H-nak van a legjobb képe. A korábbi chipset-eket nem érnek semmit, de azért akad olyan, ami használható.
Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- EAFC 25
- Formula-1 humoros
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest