Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
tomej
aktív tag
Term. először én is a CD-n kapott cuccokat tettem fel egy olyan gépre, amin 2 éve nem volt format, még kisördög is volt rajta
. Megfelelően működött. Aztán letöltöttem a frissebb cuccokat (csak azért, mert vmelyik topikban ezt ajánlották vkinek), és ezek telepítésekor volt nálam is valami pár perc alatt megoldható gebasz, már nem tudom, hogy mi. Most cseréltem procit és alaplapot, gyalulás. Telepítéskor a letöltött cuccokkal raktam fel a kártyát, ha jól emlékszem nem volt automatikus a dolog, de zökkenőmentesen zajlott. Azóta is működik rendesen. Azt nem hinném, hogy a kóder chip az alapparamétereken túl olvasna ki bármit is a kódolásra nézve, de ha igen, talán valaki majd megcáfol. Elméletben a minőségnek nem lenne szabad különböznie szoftveres és hardveres között, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Én kizárólag azért vettem hardveres kártyát, mert csak egy gépem van otthon, amit rendesen nyúzok, eközben tudok felvenni is, másrészt szoftveres kártyák sokkal macerásabbak. Nézz végig egy topikot szoftos kártyáknál! Sokan panaszkodnak frame-dobásokra, szinkroncsúszásra. Nálam is ez volt a helyzet egy szoftos hauppaugéval régebben. A hardos kartyáknál ilyen nem fordul elő.
Üdv.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Witcher topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Megfelelően működött. Aztán letöltöttem a frissebb cuccokat (csak azért, mert vmelyik topikban ezt ajánlották vkinek), és ezek telepítésekor volt nálam is valami pár perc alatt megoldható gebasz, már nem tudom, hogy mi. Most cseréltem procit és alaplapot, gyalulás. Telepítéskor a letöltött cuccokkal raktam fel a kártyát, ha jól emlékszem nem volt automatikus a dolog, de zökkenőmentesen zajlott. Azóta is működik rendesen. Azt nem hinném, hogy a kóder chip az alapparamétereken túl olvasna ki bármit is a kódolásra nézve, de ha igen, talán valaki majd megcáfol. Elméletben a minőségnek nem lenne szabad különböznie szoftveres és hardveres között, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Én kizárólag azért vettem hardveres kártyát, mert csak egy gépem van otthon, amit rendesen nyúzok, eközben tudok felvenni is, másrészt szoftveres kártyák sokkal macerásabbak. Nézz végig egy topikot szoftos kártyáknál! Sokan panaszkodnak frame-dobásokra, szinkroncsúszásra. Nálam is ez volt a helyzet egy szoftos hauppaugéval régebben. A hardos kartyáknál ilyen nem fordul elő.