Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Analóg fényképezés
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Folytatás a Leadtek belső tévétunerek topicban.
-
{Zodiac}
senior tag
valami buherált driver nincs pvr2000-hez vista 64 alá?
-
törölt tag
-
eFZé
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
Videókazettáról kellene mpeg-et kreálnom, ezért a videómagnót pvr2000 kártya a koax bementére csatlakoztattam.
Úgy gondoltam, hogy a kártyának mindegy, hogy kábeles jelet kap vagy a videóból érkezőt, innen meg majd ugyanúgy felveszem az "adást", mintha tv műsor lenne, de nem tudom behangolni a kártyán a videóból érkező jelet.
Ha az antennát a videóba dugom (vagyis a videón keresztül megy a jel) simán behangolja az összes adást, csak magát a videót nem.
Üdv, eFZé
-
Mercutio_
félisten
Aki esetleg hasonló problémába ütközik: A hiba a zalmann cpu coolerben volt, valamiért - bzoley szerint talán a lamellák gerjesztik - az okozta az interferenciákat
-
Mercutio_
félisten
Kivettem a PVR2000-t és beraktam a Hauppage-t, hááát lehet, hogy mégsem a kártyával van a gond
A Hauppage-n ugyan kevésbé dúrva a helyzet (minden adó színes, nem ff, mint a PVR-nél 1-2) de ilyen (és ilyen, meg ilyen) képekat ad, és a rögzített videón is ugyanaz a zajsáv látszik
Az egész gép ugyanaz, csak az alaplap és a procihűtő változott a korábbi konfighoz képest, amiben éles, zajmentes képet adott
-
Mercutio_
félisten
Ez sima XP.
Ha átdugom a TV-ből direktben a kártyára a koax-kábelt, akkor normális képet kellene adnia a kártyának jól gondolom?
Csatornát így is talál, elvileg a freki is azonos a upc-által megadottal (és a TV-n is az a freki van beállítva az adott csatornákhoz) csak a kép olyan amilyet felraktam -
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_ #1334 üzenetére
Azért mert nem találsz csatornát, még nem viheted vissza. Majd ha biztos vagy benne, van normális jel, akár kábelről, akár antennáról. Az nem magyaráz semmit, hogy a tévén jó a kép, ha nem ugyanazt a kábelt használod fel.
Ugynazt tudja mégsem lehet mindenhol használni. 64bites rendszeren ne is erőltesd. Nincs, és nem is lesz hozzá teljes körű driver.
-
Mercutio_
félisten
-
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_ #1332 üzenetére
Ilyen szoftver gond nem létezik. Először töröld a Hungary.ini-t, csinálj egy új keresést(Hungary-vel), majd ellenőrizd a kábelezést. A képek kábelezés hibát mutatnak. Próba szobaantennával, majd vissza a feladónak.
Egyéltalán, honnan jött az ötlet, hogy 2008-ban PVR2000-et vegyél? -
Mercutio_
félisten
Help!
Került hozzám egy PVR2000, leszedtem Leadtek oldaláról az XP drivert, felraktam, aztán a bzoley-tól letöltött PVR2-t (2.0.3.7) is és bemásoltam a hungary.ini-t.
Ilyen és ilyen képek fogadnak a csatornákon, a viszonylag jobb adók képe is ilyen
forrás UPC SD, hagyományos TV-n normális a kép, és néhány napja egy Hauppage kártyával se volt semmi gond
Próbálkoztam germany-ra állítani az országot, illetve Hungary-nál ráküldtem egy automatikus finomhangolást, de nem javult semmi
SW gond, vagy hívjam akitől a kártyát vettem?
A PVR beállításai ezek: 1, 2, 3
Hang csak a felvételben van (minősége, mint a képeken
) de ennek az az oka, hogy nincs az alaplapomon olyan csatlakozó ahová a kártya belső hangátkötő kábelét köthetném, ha jól tudom a PCI-on keresztüli kábel nélküli hangküldést pedig nem tudja
-
bzoley
veterán
A legnagyobb gond, hogy amit leírtál, annak az ég világon semmi értelme.
Az eszközkezelő honnan látja, hogy fut a "progi"? Megkérdezte a feladatkezelőtől?
Tegyük fel, PVR2000 a kártya neve, és WinFast PVR-t használsz(a telepítő lemezről mást nem nagyon telepíthettél, és az Aero kikapcsolása is erre utal).
A gond itt van.A WinFast PVR nem Vista kompatibilis, ezért vagy megy, vagy nem. Tegyél fel helyette PVR2-t.
Már azon is csodálkozok, hogy a tunerrel nincs gondod, ugyanis 64bites rendszeren az sem támogatott, vagyis a lehető legrosszabb párosítás mellett ne csodálkozz, ha valami nem működik. -
sze-ky
csendes tag
Ha valaki tud segítsen.
Vista 64 bites rendszert használok. A Winfast PVR 2 tökéletesen működött a gépen annyi volt, hogy az aerot kikapcsolta a vista amikor futott a progi.
Feltelepítettem az SP1 frissítést az felrakta a directx 10et, na innentől kezdve nem indul a winfast. Az eszközkezelő látja, hogy fut a progi, de nem történik semmi. A hardverek fel vannak instalálva a rendszer látja őket csa szoftver szarakodik vagyis nem csinál semmit.
Próbálkoztam ismételt winfast összetevők telepítésével a gyári telepítő lemezről de a helyzet ua.
Mi lehet a gond?????
-
szabzolee
tag
Sziasztok! Kene egy kis segitseg. Van a gepemben egy Winfast pvr2000 meg egy tv2000 xp expert. Amig xp volt a gepen, minden jol mukodott a pvr2000 ment hardveres előnézetben, mindkettő működött és volt hang is. Most felraktam a vistát, és azóta a pvr2000 a hardveres előnézettől egyszerűen meghal. Befagy, így most az experten van kép és hang is, a pvren csak kép. Mit rontok el? A drivereket a hivatalos honalpról szedtem! Előre is köszönöm a segítséget!
Z. -
Csorbi
addikt
Még amit észrevettem, hogy ha a felvétel közben nyitva van a Vista rögzítőeszközök ablak, ott az Analog Mix mellett van egy ilyen kis grafikon, amin ugrálnia kéne a jelszintnek felvétel közben (ha jól gondolom). De nem ugrál semmi. A hangfalból mégis szól. A hangkártya AUX bemenetére belül pedig rá van kötve a tv tuner a belső kis kábellel.
-
plaja
csendes tag
Vista probléma. Keresgélj a Vista hangbeállításai között. Ha az AUX bemenetre van kötve a hang, akkor a Vista felvételi eszközei között látod az AUX bemenetet? Szerintem nem...
-
Csorbi
addikt
Igen
Csak Fibernet van rajta, a videó (egy Panasonic NV-HV61-es) a CVBS bemenetre kötve, a hang a tuner bemenetére kötve jack dugóval, és Vista Business 32 bit az oprendszer.
Ugyanígy összedugva XP Prof. alatt kifogástalanul működött, igaz ott még a PVR1-est használtam. (Szóval nem húztam szét amióta Vista van.)
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
PVR2000-es kártyával, Audigy 4-es hangkártyával, hogy kell beállítani a PVR2-t (2.0.3.10 beta), hogy hardveres digitalizálásnál legyen hang Vista alatt? Próbáltam a korábbi PVR2-es változatokat is, driverek minden téren a legújabbak. Vagy még mindig nem csinálták meg működésképesre a bitangok?
Jelenleg így van beállítva, lehet hogy én csinálok rosszul valamit? Felvétel közben hallom a hangot, visszajátszásnál nem.
-
PodMAN
senior tag
Sziasztok,
Pénteken vettem egy Leadtek Winfast DTV Dongle-t, és a laptopomba beüzemelve az alábbi problémával küzdök.
TSReader-el belőttem az antennámat jó pozicióba, jön is szépen PVR2-vel az összes (HD is) csatorna, de m2HD nézés közben a CPU (Core2Duo T5750 2x2GHz) terhelésem elég magas ~60%. Vélhetően a CPU csinál minden dekódolást, és a VGA kártyát nem használja. A laptopban egy ATI HD3750 VGA kártya van, és ha jól tudom ennek kéne tudnia hardveresen a dekódolást. Mivel gondoltam, hogy a PVR2 codec-je nem tudja a DXVA-t kezelni, így felraktam a legújabb PowerDVD8 30 napos demóját, hogy hátha az abban lévő Cyberlink-es H264 codec majd magához ragadja. Sajnos nem jártam sikerrel, mert a PVR2-ben a Cyberlink codecet kiválaszttva (hardveres dekódolást akár ki-, akár bekapcsolom) nem ad képet a PVR2. Több helyen olvasom, hogy 10-15%-os CPU használattal megy emberkéknél az m2HD, tehát gondolom én nem csinálok jól valamit.Várom hathatós ötleteiteket, köszönettel:
PodMAN -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Közben rájöttem mi a gond a PVR -nél: a video szabványt nem jegyzi meg kilépéskor. Mindig SECAM -mal indul, ezért zagyva a kép és a hang. Ha betöltöm az új csatornakiosztást, azzal ez is átmegy PAL -ba, de csak kilépésig.
De mostmár én is áttértem a PVR2 -re. Itt már csak nüansznyi dolgokat nem tudok. Pl. hogy kilépésnél hogyan lehetne megjegyeztetni vele, ha az audio -t átállítottam sztereo -ba.
-
bzoley
veterán
válasz
kisJack #1297 üzenetére
Természetesen a programról van szó, bár kérdés, hogy te melyiket használod, az "érdekes" színű PVR1-et, vagy az újabb PVR2-t. Ha a cd-ről telepítetted, akkor valószínű, hogy az előbbi, és akkor ajánlott lenne PVR2-re cserélni.
Én ne tudnám, hogy melyik a legújabb? Olvatad már az aláírásomat?
PVR-ből a 3.1.1.10 az utolsó(és nem is lesz újab), PVR2-ből a 2.0.3.11 a legfrissebb. -
kisJack
aktív tag
Igen, ez volt a probléma, köszönöm szépen a segítséget!
Arra esetleg nincs vmi ötleted hogy miért mosódik el a kép ha a kamera hirtelen mozdul?
pl. focimeccsen kirúgásnál, amíg követi a kép a labdát és le nem ér, minden el van mosódva egy kicsit. Ez előtte is ilyen volt, csak eszembe jutott!Jó lenne ha vmi beállítással ki lehetne küszöbölni.
-
bzoley
veterán
válasz
kisJack #1293 üzenetére
A driver neve magyarul illesztőprogram, vagyis ugyanarról van szó. Próbálkozz ezzel, ez telepítős, csak futtatni kell:Ez_Installer
Feltéve, hogy XP-ről, és PVR2000-ről van szó. -
kisJack
aktív tag
Sziasztok! Biztosan volt már, de nem találtam rá választ.. újraraktam az xp-t és azt írja ki,
hogy elérhető bda eszköz nem található. Már úgy-ahogy utánajártam a témának, azt hiszem az a baj, hogy nem analóg vételre van állítva, de hiába próbálom átkapcsolni mert inaktív az a "gomb"! Előtte természetesen működött. Kösz előre is! -
JozsBiker
aktív tag
Mégis letöltöttem a PVR2 -t ( 2.0.3.7 ), és a TV csatornák itt már kifogástalanok ( és a zöld csík is eltűnik magától szerencsére :-). Viszont az S-Video bemenet torz. A hang jó, de a kép töredezett, és csak a kék szín árnyalatait látni ( a PVR -ben ez jó ). Van valami beállítási lehetőség, amivel rendbe lehet hozni ?
Köszi.
-
JozsBiker
aktív tag
A kapott CD -ről volt installálva: 3.0.10.99.
Most letöltöttem és feltelepítettem az oldaladról a 3.1.1.10. -et, de a helyzet sajnos ugyanaz.
Asszem az fog segíteni, ha manuálisan felviszek minden csatornát. Legalábbis az előző gépen ( most éppen áttelepülök egy gyorsabbra ) annakidején úgy csináltam, és akkor rendben volt. A PVR2 -t próbáltam már régebben, de nem tetszik, asszem volt valami csík is, amit nem sikerült eltüntetnem. Köszi, anyway -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
WinFast PVR -nél az a gondom, hogy az egyes csatornáknál torzan jön a hang és a kép. Ha belemegyek a setup -ba, beállítok egy országot ( pl. Slovakia ), betöltöm az előzőleg lementett channel list -et és leokézom, akkor minden rendben, kép és hang tökéletes. De csak addig, amíg ki nem lépek a PVR -ből, újra indítva újra jön a fenti probléma. Mi lehet az oka ? -
MarioAna
senior tag
válasz
#65675776 #1280 üzenetére
Az a csatlakozó rossz sztem, amelyik a tunerbe megy bele közvetlenül, mert ott ha benyomom kézzel (odafeszítem egy kicsit) akkor elég jó képet ad. Szerintem kicserélem ilyen full-fémre, mert most ilyen félig műanyag-félig fém van, és nem érintkezhet jól sztem. Megjegyzem, ma csak 15-ször szedtem szét-faragtam a csatit
.
-
MarioAna
senior tag
válasz
MarioAna #1278 üzenetére
Megvan a hiba. A másik szobában hibátlan képet kaptam, minden csatornát meglelt. Ahogy jön a kábel az útról, belemegy egy 3-as elosztóba (a padláson), ebből 1 jön a nethez, 1 ment az anyám TV-jéhez. Ami anyám TV-jéhez ment kábel, azt elvágtam, és rádugtam egy olyan elosztót, ami 1 antenna bemenetből csinál 2-t. Ugye egyikre rádugtam az elosztó felőli kábelt, másikra az anyám TV-jéhez vezető kábelt, a 3. végére pedig az én szobámba vezető kábelt (16m hosszan megy a padláson, át a házon). Ha a kábelt mozgatom a gépnél (az antenna kábelt, akkor néha bejön a kép, de van benne egy csíkos sáv, gondolom a gyenge jel miatt. Valaki tud erre egy megoldást, ami nem kerül sokba? (ez a mostani kb: 2000Ft-ba volt, és egy ideig viszonylag jól működött)
mod: látom, lehet rossz topikban vagyok, nekem TV2000XP global van. -
MarioAna
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Hy én is most vette, egy TV2000XP Globalt, és kábelTV-t szeretnék vele nézni. A régi V-Stream PVR878-assal ment egy időben, de annak meg a progija szarakodott a neten meg nem találtam semmit, pedig 2 hónapig kerestem. Mind1, nem ezért jöttem ide.
Hanem ugye a fent említett típus 1etlenegy adót sem lel meg, pedig bedugtam az antenna madzagját, de semmi. Elkezdte keresni, beállította magát Budapest/T-Kábel, de semmit nem talál. Valaki help plz. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
whiskeys #1248 üzenetére
Hol kerested egyáltalán a drivert? Gondolom a gyártó oldalán.
Az óra mellett van egy Leadtek ikon, az a Wizard ikonja. Azon jobbgomb -> Setting -> Remote -> Enable-re és az MCE Remote elől kivenni a pipát. Ha már az ikon soncs ott, akkor nem fut a Wizard, anélkül meg a tv sem működik.
-
törölt tag
válasz
whiskeys #1245 üzenetére
Országot állítsd Németországra vagy Horvátországra és keress úgy. Ha ez se hozna eredményt, akkor adj meg kézzel frekvenciákat. Ha így sem jó, akkor nézd át a kábeleket.
Nem, a dobozban levő lemezekkel nem kell foglalkozni egyáltalán. Töltsd le a legfrissebb drivert és PVR2-t és rakd fel azokat.
Működik anélkül is nagyon szépen. Mit értesz nem találja alatt? Maga a PVR2 nem jelzi vissza, hogy van-e távirányító. A Wizard-ban viszont ellenőrízd, hogy nincs-e letiltva, esetleg MCE Remote-ra állítva. Illetve be van-e egyáltalán dugva az érzékelő a kártyába.
-
whiskeys
őstag
Nekem olyan gondom wan, hogy ha keresésre mennék, nem talál semmi csatornát. Kábel tv-t szeretném összehozni wele. Adtak 4 lemezt, mindet telepiteni kell? Távirányitó nélkül müködnie kellene, mert nem találja azt sem...
-
rumkola
nagyúr
Nagynagy kérdés:
Kompones bemenetre dugva egy konzolt (ps2 vagy gamecube) milyen minőségű képet kapok? Használható lenne a konzol monitorral, lenne képromlás vagy egyazegyben azt látnám amit mondjuk a TV képernyőjén, ha tv-re dugom a konzolt?
Előre is köszi! -
oldmeesee
csendes tag
-
bzoley
veterán
válasz
oldmeesee #1237 üzenetére
Nem egy bonyolult feladat. A tuneren, és a hangkártyán/alaplapon is megtalálható(a legtöbb esetben) a hozzá való konnektor, kábel meg volt a dobozban, csak be kell dugni.
Ha megnyitsz egy videót, annak semmi köze a tunerhez, persze, hogy van hangja. Nema tuner a forrás. -
oldmeesee
csendes tag
Üdvözletem,
annál én sokkal nagyobb luzer vagyok, hogy tudnám miként kell összekötni a beépített hangkártyával. (Majd kerítek egy hozzáértőt.)Addig is köszi a segítséget.Egyébként mint mondtam a Winfast PVR2 hanggal együtt így is lejátszik minden mást a kábelen jövő TV és rádió műsoron kívül.
-
törölt tag
válasz
oldmeesee #1233 üzenetére
Egyrészt a kártyának van saját topicja.
Nyomogasd az 'A' billentyűt, valószínűleg a hangnorma nem megfelelő.
-
oldmeesee
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Egy WinFast PxDVR3200H tuner kártya boldog tulajdonosa lettem. A Tv műsort kábelen a UPC szolgáltatja. Gondom az, hogy a teljes UPC csatorna kiosztás megtalálása mellett nincs hang a tv műsoroknál a hozzá kapott winfast pvr2 progiban. Egyéb médiák megnyitásakor viszont lejátsza a hangot is.
Kérdésem, hogy a két képen lévő hang beállításon kívül hol lehet még hangot állítani.
http://img2.tar.hu/meesee/size2/35375631.jpg
http://img2.tar.hu/meesee/size2/35375630.jpgMinden segítséget előre is köszönök!
-
i are robot
senior tag
Újabb fejlemények vannak. Amit mutattál drivert, azzal nem ment, viszont a Windows update-nél volt valami Leadtek Audio driver, amit automatikusan megtalált a rendszer, gondoltam egy próbát megér, és letöltöttem, feltettem. Ezzel viszont működik.
Ugyan azokkal a megkötésekkel, amit mondtál, hogy nem megy a hardveres felvétel, de legalább TV-t tudok nézni.
Illetve tudok felvenni, csak nem hardveresen, de úgy látom a procimat nem terheli le túlságosan, úgyhogy nem olyan súlyos korlátozás.
Viszont a dig.aláír.ell.-t nem kapcsoltam ki, lehet hogy kellett volna.
Mostmár nem vacakolok többet, működik, és az a lényeg. Azért köszönöm a segítséget.
-
bzoley
veterán
válasz
i are robot #1230 üzenetére
Másoknak pedig valamennyire működött. Megpróbáltad kikapcsolni a digitális aláírás ellenőrzését telepítés előtt? Ha ez nem segít, akkor a VistaBootPro nevű programban is kikapcsolható, ezzel jobb eredményt el lehet érni.
-
i are robot
senior tag
válasz
#65675776 #1214 üzenetére
Egyáltalán nem okolom a gyártót, mert azzal kezdtem hogy megnéztem a honlapjukon listát hogy melyik kártya milyen OS alatt fut, úgyhogy mindenre felkészültem, csak hát reménykedtem.
Persze, azt hiszem az lesz hogy értékesítem, és beszerzek egy újabbat, de ezzel még várok egy kicsit.
-
törölt tag
válasz
szab.tam #1223 üzenetére
Lehet a régi driver miatt nem látta... Bár a DTV elég régi cucc, legalább két éve használjuk.
Az összes Leadtek PCI-E-s tuner képes PCIa-ra (bár inkább PCI-E audio...). És mind félmagas. Ahogy a DTV2000 H után megjelent Leadtek tunerek mindegyike LP.
A nevezett tunerről sokat nem tudok. Kérdezd Core2duo6600 fórumtársat, Ő ilyet használ. Ez mindenesetre sokat elmond róla... Szóval vicc.
Viszont a Computex-en kerül hivatalos bejelentésre Ő: Leadtek PxDVR4300 DH. Nevéből adódóan PCI-E dualhibrid és hw-es. Hogy mikortól lesz kapható? Passz. OEM-ek már kapják, retail kiszerelés még nem létezik. (Nekem spec zacskósban is megfelelne.)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #1222 üzenetére
rosszul mondtam. feltelepült, de nem látta a tv karikat. leszedtem, és visszatettema régi drivereket.
és mivel a nagy gépen rendeteg lejátszó, progi, stb, és éppen nem akad semmi semmivel össze, így fog meghalni. sőt annyira vigyázok a stabilitásra, hogy az update-ek is letiltva, kivéve vírusírtó. sőt az Acronis True Image Home 11.0 progival csináltam egy teljes hdd copyt. így ha összeomlana a rendszer, 1xűen kicserélem a winyót, visszafrissítem egy winyóról a doc-okat, és megy minden tovább...
na, mindegy. egyelőre a htpc-ben elvagyok 1 tv-vel is. ha meg nagyon kell egyszerre több rec, bekapcsolom a nagy gépet is.
azért köszi a gondolatokat. ha találkozol valamikor egy félmagas hardveres mpeg2 rec-es, alapból a hangot pci-on átvivő karival, dobj légyszi egy pü-t. lehet pci, pcie1x, sőt, mivel a pcie16x-om is szabad, lehet nagy foglalatos is. tudtommal már adtak ki ilyenben dupla hibrid tunerest is, de szoftveres rögzítéssel, és persze teljes magassággal.apropó? rég óta szemezek a hauppauge pvr 500 mce-vel. nagyon tetszik a dupla tunere. igaz, telejes magasság... hallottál már róla valamit? jót, rosszat....
-
törölt tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #1218 üzenetére
akkor összegezzük:
van egy nagy gépem, (konfig leírrásban látható). ezt nem bántom.
építettem egy htpc-t, és abba vettem egy pvr3000-et, mert a nagyban megszerettem a 2000-en keresztül a leadteket, (sok szar tv után felüdülés volt), és az új félmagas, ami jót tesz a szellpőzésnek ugye.
és a htpc-be vennék még egy 3000-et, vagy valamilyn hardveres mpeg2 rec-es-t.
xp-t használok, a vista-tól heveny kiütést kapok. sajna olyan nálam, mint az angol: többször nekifutottam, de elvérzek folyton.....
a nagy gépben a winfast pvr1 van, (azt kaptam gyárilag a 2000-hez ugye), az újat meg nem engedte valamiért feltenni, így nem tudtam még kipróbálni a dupla kártyakezelést. de a nagy gépben a hanghullám sávon (pci), van az aver media tuner, és rettentő, hogy bármilyen hanggal kapcsolatos pillanatnyi változás van, a némításból kiugrik, és pl skype, vagy freecall hívás közben el kezd visítani a fülembe. de a másik hangsávon lévő 2000-es szépen kussol.... ezért kerülöm, hogy a hangerő kontrollpanelen egy poti alá több tv kerüljön. ezért akarok egy + tv-t egy másik hangsávra. az sm zavar, ha a saját gyári progiját használja.
de ha azt mondod, hogy a pvr2 teljesen külön kezeli a 2 karit, akkor megpróbálhatok egy másik 3000-et, és átírom az általad vázolt módon a hangot a pci-ra. csak még 1x kérdem: ha a pvr2-ben az egyik tv-t elnémítom, miközben mindkettő hangja a pci-ra van küldve, bejön egy hívás, nem fog mindkettő 1x-re üvölteni a fülembe?és azért jöttem ide, és nem a 3000-es totyikba, mert frissebb volt a multimédia tpicok listáján, és ilyen tv-m is van....
és persez egy + hangkari is megoldás lenne, mert azon lenne + audió csatlakozás. de már így is túllőttem bőven. (50-ből akartam csinálni egy 1x-ű letöltőgépet, ami mozizni is elmegy. aztán dual celeron, scyth sflex hűtők, kis ninja, meg ilyenek.... (120-nál tartok....) való igaz, halk, nem fűt, és játék kivételével mindenre jó. gyorsan be is lőttem virtuális webserver-nek, és a telómra bármikor lerántok róla akármit, bárhonnan....
-
szab.tam
nagyúr
ööö. igen. valóban. így igazad van. 4:3-ban sugároznak egy összenyomott 16:9-et, amit szétnyújtva 16:9-et kapunk. de még mindig jobb, mint amikor a rendes nagy 16:9-es tv-mre megérkezik egy szélesvásznú film, alul felül fekete csíkkal, rázoom-olok, (hogy ne egy fekete keret legyen végig a film körül), és szabályosan szétesik a kép, mert az elküldött képinfók (fekete csíkok), a képernyőn kívül esnek, így az amúgy is kevés sugárzott képsor jó részét elpazaroljuk....
-
bzoley
veterán
válasz
szab.tam #1217 üzenetére
Próbáld meg újra átgondolni a dolgot, és rájössz, hogy igazam van.
Épp a napokban mutattam daa-raa-nak 16:9-es képet, és panaszkodtam, hogy igazán adhatnának belőle többet is. Eredeti méret. Normális képe 16:9-ben van, de a sugárzás ettől még 4:3-ban történik, ezt írtam korábban is. Az egy dolog, hogy mi van a képen, dvd-n megszokott az anamorf tartalom. -
törölt tag
válasz
szab.tam #1216 üzenetére
Kérdés milyen az a másik kártya. Ha olyan, ami nem támogatja a PCI Audio-t, akkor nincs probléma. Ha Vista-t használsz, akkor megint nem, lévén a két PVR2 külön eszközként jelenik meg a Mixer-ben. De egyébként is külön, egymástól függetlenül tudod szabályozni a két PVR2 hangerejét.
Ha PVR3000-ed van, akkor miért nem a PVR3000 topicba költöztél át?
-
szab.tam
nagyúr
"Kérdés, hogy valóban 16:9-es-e az adás.
Normál földi, és kábeles szolgáltatásnál kizárt."nincs igazad! upc analóg kábelem van, és már többször jött rajta valós 16:9-es adás. késő este nagy ritkán natgeo-n, német rtl-en, és hustler-en gyakran. először még fura is volt, miért van függőlegesen tojás fejük az embereknek. kitettem 16:9-be és helyreállt....
és mielőtt megkérdeznéd, nem volt semmilyen fekete csík. totál 16:9. -
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #1214 üzenetére
hi!
átjöttem ide, m,ert nem akartam szétoffolni teljesen a hétvégi hardverpiaci körsétát....
namármost, ha ezt megcsinálom, akkor mindkét tv hangja a pci-ra megy, nemde? nekem meg pont az lenne a célom, hogy külön sávon legyen. tehát egy az alaplapi hangkari csatijára, (cd-nek jelöli a keverőn), a másik pedig a pci-on a "hanghullám" sávba kerüljön.
a rádió nem érdekel, úgysem használom.
-
törölt tag
válasz
villamos #1213 üzenetére
Adaptív keresésénél a városlista nem él. Egyébként ha zavar, akkor vagy letörlöd a PVR2 könyvtárából a hungary.ini-t, vagy írsz az elejére egy sort (mondjuk [Más] szöveggel).
i are robot: Ez van, a Leadtek-et nem okolhatod, kezdetektől fogva a nemtámogatott OS-ek között van az XP x64 is. Esetleg próbáld meg eladni a kártyát, és vegyél mondjuk egy PVR2100-at, vagy PxPVR2200-at helyette. Persze csak ha megelégszel az analog hw kártyával.
-
villamos
őstag
Nos...
Történt egy reinstall, és a netről levettem a legújabb pvr2 -őt. Azonban kibővült egy város funkcióval, amelyben az UPC, illetve a T-kábel választható, ez sokaknak biztosan hasznos funkció, csakhogy számomra így nem, mivel nálunk a csodállatias Fibernet a szolgáltató, igy nem találja meg a csatornákat.
a kérdés, hogy ki lehet e valahogyan lőni ezt a funkciót, vagy bele lehetne e tenni valahogy a listába a Fibert, vagy esetleg egy más ország és adaptív keresés eredményes lehet? -
i are robot
senior tag
válasz
i are robot #1211 üzenetére
Sajnos nem működött, nem ismerte fel sehogysem a kártyát.
Azt nem feltételezem hogy nem raktam fel rendesen, azt hiszem telepítettem már párszor HW-t. Úgyhogy úgy néz ki egyáltalán nem tudom használni, de mondjuk nem is lepődöm meg rajta, ha a gyártó honlapján a nem támogatott jelölés van megadva. Azért köszönöm a segítséget.
-
bzoley
veterán
válasz
i are robot #1209 üzenetére
Ezzel tehetsz egy próbát. Aláírásellenőrzést kikapcsolod, és telepíted.
A kártya nem fog tudni hardveresen tömöríteni!
Vagy tudod így használni, vagy keresel más megoldást(másik kártya, másik OS). -
i are robot
senior tag
válasz
#65675776 #1208 üzenetére
De akkor hogyan tudom x64-es Vistára feltenni? Mert a Leadtek honlapján nincs ilyen driver, vagy csak extra béna vagyok, viszont itt sem találtam választ.
-
törölt tag
válasz
i are robot #1207 üzenetére
x64 alá nem tudsz 32 bites drivert telepíteni.
-
i are robot
senior tag
Hivatalosan a PVR2000 nem támogatja a Vista x64-t, de nyugtassatok meg, hogy nem kell lecserélnem, és fog működni! Mintha ezt olvastam volna kicsit hátrébb a topikban. Kizárásos alapon ha a 32 bites driverrel és programmal (PVR2) telepítem, akkor nyerő vagyok?
-
tomej
aktív tag
sziasztok.
Jó pár hónapja nem kukkantottam be ide, ezért légyszi nézzétek el, ha hülyeséget kérdezek, idő hiányában nincs lehetőségem vissza olvasni. A probléma a következő: term. PVR2000-hez felraktam a legutóbbi 2-es szoftvert és a TXT lefagyasztja. Tudtok vmi megoldást?
Egyébként most DIGI tányérosTV-vel használom 22"-os TFT-vel, jobb oldalon nézem a TV-t, bal oldalon dolgozom, így nagyon tuti..., csak ez a fránya TXT...
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest