- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
tuff
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Délelőtt találtam egy problemet mercury tv tunerrel. Ott alapból az area rossz, holland vagy finn javasolt. Kipróbáltam a finnt, és most műkszik.
A hangról annyit, hogy a magasak nálam is elmentek ''borért''. Azért összeégében az a véleményem, hogy nem kiforrott technika ez, millió problem meg egyebek, arról nem is beszélve, ha valaki TVézni akar, akkor a gép alapzájával is kezdeni kell valamit. A CPU vizes hűtését pedig 25-30e körül lehet megvalósítani. Szóval egy jó VGA kártya+ a TV tuner kártya + vizes hűtés, na megy min 120 GB-s HDD és már vettél is egy nagyképernyős televizót. Tudom... Én sem ezt választottam, de akkor is... -
tuff
csendes tag
Sziasztok!
Én vettem egy leadtek tv2000 -es tv kártyát /dv/. Hazavittem, bár olvastam a chip tesztben, hogy nem megy XP alatt, nekem elsőre felment. Megy is minden frankó DE:
-ha futtatom az adaptiv scan, megtalál minden csatornát, lementem, minden ok, akkor kikapcsolás után újraindítva a winfast progit minden csatona zúg, nuku hang a kép meg jó! Ezért minden alkalommal újra kell a szkent futtatnom.
/ Ekkor a területi beállítás custom defined -re kapcsol! /
Ha hungarian pal d-n futtatom a szkent, akkor van kép, hang stb, de minden csatorna jön meg, de megőrzi a beállításokat.
-ez nem biztos, hogy a kártya baja, de egyes csatikon iszonyatosan jó a kép, míg másokon pocsék. Kellhet jelerősítő, vagy a falidoboz zavar?
Az első kérdés nagyon fontos, mert lehet visszaviszem a francba, mert ez nagyon zavaró!
Plíz segítsetek!
Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest