Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
tuff
csendes tag
Sziasztok!
Én vettem egy leadtek tv2000 -es tv kártyát /dv/. Hazavittem, bár olvastam a chip tesztben, hogy nem megy XP alatt, nekem elsőre felment. Megy is minden frankó DE:
-ha futtatom az adaptiv scan, megtalál minden csatornát, lementem, minden ok, akkor kikapcsolás után újraindítva a winfast progit minden csatona zúg, nuku hang a kép meg jó! Ezért minden alkalommal újra kell a szkent futtatnom.
/ Ekkor a területi beállítás custom defined -re kapcsol! /
Ha hungarian pal d-n futtatom a szkent, akkor van kép, hang stb, de minden csatorna jön meg, de megőrzi a beállításokat.
-ez nem biztos, hogy a kártya baja, de egyes csatikon iszonyatosan jó a kép, míg másokon pocsék. Kellhet jelerősítő, vagy a falidoboz zavar?
Az első kérdés nagyon fontos, mert lehet visszaviszem a francba, mert ez nagyon zavaró!
Plíz segítsetek!
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest