- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
A helyzet a következő: adott egy ASUS TUSL2 - C alaplap, benne egy 900MHz - es Celeron2 1116Mhz - en üzemeltetve. Az AGP sínben egy Leadtek Winfast GeForce 2MX - es DDR Ramos kártya: Mag:175Mhz, Memória: 286Mhz. Jelenleg a mag órajele 200Mhz, a memóriáé 340Mhz. Nem vagyok nagy játékos, de szeretem ha működnek a dolgok és most nem ez a helyzet. Megpróbáltam a 4X - es AGP - t engedélyezni, ami nem sikerült. A LEadtek finomhangoló szoftvert is adott a kártyához (WinFox), de ott sem lehet engedélyezni a 4X - es AGP -t. Próbáltam más szoftverekkel is, pl. Power Strip 3.02 Beta, de az kidobta, hogy az alaplap nem támogatja ezt az opciót(!!!!), vagy ha mégis engedélyezzem. Na most, éppen most frissítettem az ACPI Biost 1009 - ről 1010 - es verziószámúra. A Biosban az ADVANCED/CHIP CONFIGURATION fül alatt található az AGP Capability opció, amelyben a kezdet kezdetétől a 4X - es AGP volt beállítva, mindhiába. A WCPUID mérőszoftver is azt állítja, hogy az AGP csak a kétszeres átviteli sebességet támogatja.
Van valakinek értelmes ötlete, mitől lehet ez a jelenség?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest