- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz kingadam #13318 üzenetére
A melegedés miatt lehet, ezen a hátlapot rögzítő csavarok meghúzásával vagy éppen ellenkezőleg, enyhe lazításukkal tudsz segíteni. Teljesen sosem fog eltűnni a bevilágítás, az a technológia egyik hátránya.
(#13317) Mentolka
Leírom az én értelmezésem szerint, kéretik nem megsértődni!
3 - nagyon gagyi
4 - gagyi
5 - kicsit gagyi
6 - egész jó
7 - jó
8 - nagyon jó
9 - kiváló[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
james008bond
őstag
válasz kingadam #13318 üzenetére
Nem tudom miért van ez, nálam LX900 van, tegnap pl megnéztem a Transformers 3-at 1080p-ről , ami ugye 2.5 órás hosszú, de én felhősödést egyáltalán nem látok. Mondjuk korábban sem láttam. Lehet, nekem szerencsém van? Vagy nem tudom, mit kell látnom? Vagy egyszerűen csak a filmre koncentrálok? Mindenesetre, ha van is felhősödés, én azt eddig nem vettem észre ( szerintem gyönyörű képe van a tv-nek egyébként, 3 évvel ezelőtti A5xxx szeriás Samsungomhoz tudom hasonlítani, na ahhoz képest kb fényévekkel szebb a képe-igaz, az középkategória, ez meg felső és a kettő között van min 2 év fejlesztés is....)
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
BBéci
legenda
válasz kingadam #12366 üzenetére
Már írtam, hogy a tavalyi tévék közül a kedvencem, amit egyértelműen a képminőségével érdemelt ki. A linkelt oldal tesztjeit nem tartom mérvadónak, legtöbb esetben homlokegyenest mást írnak, mint amit a saját tapasztalatom, de a többi tesztoldalhoz képest is jelentősek az eltérések.
Bár ezt nem nevezném lehúzó minősítésnek: "Great HD image quality".
Ez a lényeg![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz kingadam #9545 üzenetére
Mindegyik gyártó ad valami hangzatos nevet az általa alkalmazott 100/200 hertzes trükközésnek, ordító különbségek nincsenek a végeredményben, a mozgás folyamatos(abb), elmosódásmentesebb megjelenítésében. Némelyik kicsit több digitális hibát (artifakt, artefakte) vonz magával, amiket nem mindenki vesz észre. Fontos az állíthatóság, személyre szabhatóság, mint a Samsungok "dejudder" és "deblur" csúszkái.
(#9546) CHROMED7
Picit??? Szerintem nagyon riasztó, a gyerekcipőben járás tipikus esete.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- Violectric Chronos dongle dac 1 hónapos
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest