- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
-
Mityu_76
tag
-
Faci80
csendes tag
Uhh így már érthető...mert először LV-t és nem LW-t írtál!
Az LW szériánál (3D) én is olvastam magasabb input lagot a geeks-en, de LV4500 illetve LV5500-ra vonatkozóan semmi tesztet nem találtamEsetleg, ha vki használ ilyan típust, írhatna a tapasztalatairól, illetve mérhatne egy input lag-ot, mondjuk 1 (na jó legyen kettő) jó seritalért cserébe
-
BBéci
legenda
Nálad a pont, ez eszembe sem jutott.
Bár az a bűnös, aki a fentieket feltételezi, megérdemli, hogy az összes képpontot megszámolja.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
do-Sequence
tag
Még pár teszt, jó is rossz is sharpról is meg nem is itt
Ahogy: dh66e is írja a kivárás egy jó stratégia és talán mire eljön az idő, benned is megérik a jó döntés..
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
dh66e
veterán
A samsung lg páros hihetetlenül nyomott áron golyózott már ki neves cégeket az lcd piacról,régebben kartelleztek is a srácok amiért az lg-t megbüntették nem is kicsit a júdás samsung meg megúszta.Azért a kartell meg a korrupció egy időben nagyon ott volt Koreában szerintem a mi "fiaink" is ott voltak tanulmány úton.
Itt egy teszt bár nem az említett típus de hasonlóak az alapjai.[LE820]
Ezeket még azért megnézném a helyedben sharpból mint megfizethető kategória: le600,le530e,
de ha nem sürgős a tv vásárlás karácsonyra lemennek az árak és idei modellt is meglehet venni a tavalyi tv-k idei árán jobb esetben.Ez persze nincs kőbe vésve.
Egy példa Le830E csodatévé bekerülési ár 370k ma pont egy 100k minusszal meg lehet venni ez legjobb esetben év végére még pár 10k-t lemehet jövő márciusban már 200k alatt is lehet az ára.Ezt a pillanatot várom én is. -
do-Sequence
tag
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
dh66e
veterán
"2. Valaki valamilyen Sharp modell? Csak, mert eddig a topikban az lg 42lk530 felé terelgetett mindenki. Szempontom, hogy monitornak, játékhoz is jó legyen, árban korrekt, képminőségben szintén megfelelő."
Na ezt felejtsd el,sajnos.Nem fogsz kapni sharp lcd tv-t olyan áron amilyen áron az LG-t mérik.Ettől függetlenül tényleg jók a sharpok,bizony nagyon megbízhatóak,de ha pár évente cserélnéd akkor bármelyik gyártó termékét megveheted jóformán.
-
do-Sequence
tag
Már nem..a tavalyi idők elmúltak..
Mondjuk egy ilyen: http://www.argep.hu/trend/LC19/LC19LE320E.html használtan nyerő nem?
-
do-Sequence
tag
Látod, hogy hozzád képest milyen lassú a reakció időm.. türelem...
Ez mondjuk nem rossz : http://www.argep.hu/trend/LC40/LC40LE630E.html
Mondjuk nem sok támpontot adtál..
Van egy 2010-es modell-amit kinéztem magamnak anno csak hát ugye azok a frány likvidítási gondok és azt keresem..
-
do-Sequence
tag
Azért erre, még reag.:
Sharp hifi 98' óta töretlenül működik. saj.
Braun katód-csöves TV 95' óta töretlenül.saj.
Hitachi CD játszó 2001 hibátlan.saj.
Orosz CDjátszó 83' hibátlan ezt muszáj volt ide írnom saj.
Sharp LCDtv 2006 hibátlan saj.
hitachi dvdíró 2003 hibátlan
Grundig tv katód 16éve hibátlan ism.
Grundig LCD 6éve hibátlan ism.
Pioneer dvdíró elvileg nem is kéne tudnia de tudja a DL lemezeket 8év saj.
lg tv 2hét hiba ism.
samu tv hiba ism.
goldstar tv 97es katód 1hónap után kuka ism.
philips hifi második hét javítás utána 1,5hónap kuka ism.
philips tv 1,5 év kuka ism
philips LCD 1hét szervíz-csere-kb. 1hónap-pixel hibaism.
aiwa walkman 2003 hibátlan
philips másik ism. hifi 2hónap hiba
pana magnó 95' hibátlan - pedig volt nyüstölve
lg dvdíró aznap hiba - másnap csere- hiba - 2nap múlva csere - hiba saj. aztán kuka
lg dvdíró más típus aznap hiba
samsung winy aznap hiba
stb.stb. de nincs értelme.. a lényege, az eredeti mondani valómnak az lett volna, hogy a legtöbben az lg-re és a samu-ra ill. az kisebb sárokra panaszkodnak..
Régen az üzletpolitika is más volt, amit sz,tem a sharp még nem felejtett el...
Na meg persze ha mindenki sony-t meg panát venne, akkor azokra panaszkodnának és lehet, hogy a samu meg a többiek lennének a fény - -- -bár ezt azért kétlem
tényleg kussoltam..Üdv.
-
do-Sequence
tag
Olyan alapon ítélkezem, ahogyan Te is és bárki más is ami sár az sár - tök mindegy, hogy Magad vagy a haver/barát/batnő/szomszéd/stb. - nak/nek láttad az évek során, hogy milyen cuccokat használ/t, de láttad és infót is kaptál arról a termékről: jó/rossz/ez ment tönkre/nem cserélték/szervízes/az ment tönkre benne/stb.
Ezek saját tapasztalások ill. mások tapasztalásai együtt véve. Levontam mindebből a számomra hasznosat..
A főbb itthoni márkákról pl sony, philips, pana, samu lg volt műszaki tapasztalatom nem kevés és ezek után alkotok róluk véleményt. Nem 1 vagy 2 db. után és nem is 1 vagy2 év után!
Az általam kedvelt Sharp lentebb írt elvárások alapján Hifi-ben is, TV-ben is CD játszóban is, jobb, mint a többi - ezért és nem másért vannak Nálam a lista elején. (hosszú éveket vert bármelyik ismerősömnek volt philips samu lg ugyanilyen műszaki termékére!!
Ma sem hallok vissza negatív jelzőket ezzel a márkával kapcs."Feladat ugyanaz, csak nem egy minőség. Olcsó populárismárkájú tv szar, drága populárismárkájú tv jó. Van amikor az olcsó is jó, van amikor a drága is szar. De évente is változik, sőt.. - Ebben teljesen egyet értünk
A bolttal kapcs.: Arról az átlagról beszéltem, amelyik egyébként a legtöbb, hogy még a márka mellett sem voksolt stb.
Ismerősnek 1LGLCDje és 1samuPlazmája van mindegyik hibás MM-ben vette mindkettőt és Neki pl jó így nem zavarja és ha venne ismét megint samut vagy lg-t venne hiába mondom Neki, hogy suta...hmm..
Szóval a nagy számok törvénye alapján kitartok előző szubjektív véleményem mellett, ami súrolja az objektív vélemény-alkotás határát is, asszem hehehe
Az, hogy mi lesz holnap meg holnap után, nem tudhatjuk. Azt, hogy mi volt tegnap és tegnap előtt tudnunk kell, mert az alapján készülhetünk fel a holnapra..
Már bánom is, hogy sok év műszaki berkekben eltöltött időm, feleslegesnek tűnik a ma emberének...
Nem okoskodni akartam, de most már kussolok...
-
malwy
senior tag
Miután gondolom ezek szerinttapasztalat híján nem nagyon érkeznek tanácsok, így egy megfelelő testcd-dvd-vel tudna vki szolgálni? Mediamarktban az LG-t, metroban pedig a Philipset tudom megtekinteni.
Így kéne egy közös anyag, mivel elég nehéz viszonyítani (és még így is ott lesz a lejátszók különbözősége). -
vlevi
nagyúr
"Kár, hogy nem volt mediamarktban lk530as, csakis lv4500as."
Én is kerestem az LK530-t, de én sem találtamLG honlapján össze lehet őket hasonlítani, de én sem látok sok különbséget. Szinte csak azt, ami teljesen egyértelmű. LED-CCFL, válaszidő, kontraszt, fogyasztás.
Ebből a kontraszt elég érdekes, mert nem hiszem, hogy 4milliós kontrasztja lenne egy LED-LCD tévének.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
-
bviktor93
tag
Köszi, közben meglett.
Mindenkinek:
Egyébként nemrég kezdtem el PC-t tévével használni. Sok helyen olvasok olyat, hogy nem nagyon ajánlatos PC-t tévével használni. Mennyi ebben az igazság? Erre a "beégés" dologra mennyire kell figyelni, mennyire valós probléma ez? + Egyáltalán lehet-e a Tv-nek valami baja, ha PC-vel használom, mire kell figyelni?[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
"Utánhúzást pedig a pixperan nevezetű programmal nézhetjük meg, szintén fényképezéssel. Kocsi száguld, lefényképezés, majd pedig megvizsgálni az utánhúzását"
És közben ugyanott megállítani a felvételt, és megnézni azt is. Mert sokszor a felvételben már benne van a motion blur.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest