Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz nickwaren #37467 üzenetére
Ugyanaz, mint a korábbi kollégának, olvass vissza. Ő azt írta szó nélkül cserélni fogják neki.
Ezért nem veszek én koreait.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
nightshadow
veterán
válasz nickwaren #37459 üzenetére
Coolmpi 36952-es hozzászólása
„Sziasztok!
Van egy LG LCD Tv, és sajnos 2 folt megjelent rajta. jobb oldalán a képnek. Lehet kezdeni vele valamit?
http://imagerz.com/QENGX0tvAwIBBQ1JEAVR
Előre is köszönöm!
CM”Coolmpi 37208-es hozzászólása
„Most nagyon pozitívan csalódtam!!!
Korábban írtam, hogy 1,5 éves LG TV-m foltosodik. Felhívtam a szervizt, és bemondásra (nem kell győzködni őket) elhitték, hogy nem én tettem tönkre!
Két opciót ajánlottak fel:
1, ha lehet rendelni hozzá kijelzőt, akkor megrendelik, kb. 1 hét, és kijönnek kicserélik (kb. 1 órás munka itt a helyszínen!!!)
2, ha nem lehet hozzá rendelni, akkor adnak cserére jogosító papírt, és a boltban levásárolhatom
Mondanom se kell melyiknek örülnék jobban Annak idején 170e forint volt. 37" nem full hd-s a tv.
Szóval ugyan elromlott ez rossz pont az LG-nek, viszont a garanciáztatásért le a kalappal!”PS: LG, alias Goldstar nálam is kilőve
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz nickwaren #37760 üzenetére
Csamcsungos ember azt mondta nekem, hogy valóban előfordul ez a két év körüli LG tévékkel, de a mostaniakal már nem.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz nickwaren #38444 üzenetére
Szia!
Azért, mert a pénzemben csak az LG volt, amely minden kritériumomnak megfelelt.
-
snowflake
tag
válasz nickwaren #38534 üzenetére
Szia!
Épp egy ilyen (Toshiba 40LV685D) TV-t néztem én is ki.
Az analóg TV adások mennyire zajosak? Illetve mennyire lehet, klnf. szűrőkkel/beállításokkal javítani rajta, hogy ne legyen nagyon zavaró egy ekkora képernyőn a gyenge minőségű adás?Szívesen venném, ha feltöltenél valahová néhány (nagy felbontású) fotót a TV képéről. Előre is köszönöm!
Egyébként, az aki jobban benne van ebben az lcd tv bizniszben (többet használt/látott/javított már), mi a véleménye a Toshiba Regza LCD TV-iről?
Btw, Toshibáéknál a pixelhiba hogyan működik? Mennyi és milyen jellegű pixelhibáknál cserélik?
[ Szerkesztve ]
-
snowflake
tag
válasz nickwaren #38570 üzenetére
Szia,
Köszönöm a válaszod és az infókat.
Időközben én is beruháztam rá egy 0%THM-es 169eFt-os megoldással a csömöri auchanban.
3 év teljes körű magyarországi gari van rá (ha jól tudom egy gyártó sem ad ennyit).
Itt http://www.toshibashop.hu/toshiba---lcd-televiziok.html egyébként azt állítják, hogy:
A hivatalos Toshiba termékekhez,
3 ÉV MAGYARORSZÁGI GARANCIA jár!Első blikkre tetszik. Kellemes, jól tuningolhatóak a képi hatások. Jól kezeli a 4/3->16/9 megjelenítést (nem bántó a deformáció). Jó a hangzása. A menürendszere nekem bejön.
Eddig nem bántam meg.A kis pc-s geexbox-os masinámat is szépen viszi a pc d-sub bemeneten.
Ami elsőre kis mínusz az az, hogy a távirányítón a numerikus számokat (csatornaválasztók) kapásból kétjegyűként kezeli, ezért pl. az egyjegyű számok elé oda kell nyomni a nullát, vagy ha nem, akkor várni kell ~3sec-t a váltásig.
Egyelőre tesztelem, pörgetem a villanyórát...
-
macikos
addikt
válasz nickwaren #39205 üzenetére
Én is látom a különbséget. Az üzletben is láttam, hogy a nem FullHD paneleken sokkal nagyobb a pixelek közti távolság, ezt pedig észrevenni, már a fényerő is kevesebb így, mindezt 3-4 méterről 40"-nál!
Amit tanácsolni tudok mindenkinek, ha teheti, akkor DLNA-s TV-t vegyen vagy olyat, ami USB-n keresztül lejátszik HD filmeket. Állítom ez a legnagyobb fejlesztés az utóbbi években. Nem kell Blu-ray lejátszó, mehet minden HD film a gépről, vinyóról.
-
libus
őstag
válasz nickwaren #41168 üzenetére
Köszi az infót.
De azthiszem 37B530 lesz, s talán azon nem lesz ilyen baj. A 37'-ost jobban ajánlják, mivel jobb lappal is szerelik, mint a 32'-ost. Meg méretben is jobb lenne a nagyobb, hisz 3,5-4 méterre ülök a Tv-től.
De ha valaki esetleg tud ajánlani valami jobbat ennél a Samsung 37B530-nál, s ebben az árkategóriában, szivesen meghalgatom. Esetleg Sony,..stb..Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest