- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD - lemez inicializálása - az eszköz nem áll készen - PROBLÉMA
Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
válasz Gilberto #45136 üzenetére
Akkor írhatnál egy rövid kis tapasztalatot a Panáról...
Pl. A feketéje milyen? Nagyon siralmas? Mi tetszik benne és mi nem?
SDHC kártyáról tényleg csak a speckó "új" formátumú videókat játsza le (meg persze a jpg képeket) ?Analóg adást mennyire nézhető rajta?
4:3?
Van-e rajta automatikus hangerő szabályozás (tudod a reklámok miatt
Azért a sok kérdés, met nem találtam hozzá letölthető kezelési utasítást, mint a sony-ról... -
wassermann
addikt
válasz Gilberto #25481 üzenetére
Csak annyit, hogy az MPEG2 egy elavult, több mint 10 éves tömörítési eljárás. Ahol már korábban indult a digitális műsorszórás, ott most fognak MPEG2-ről MPEG4-re váltani. Emiatt, ahogy a többiek is írták, Magyarország lemaradása a nyugatibb országokhoz képest ennek a felesleges lépcsőnek a kihagyását eredményezi, aminek csak örülni kell.
Teljesen más kérdés a kereskedők viselkedése, mert már jó ideje tudni lehetett, hogy itthon MPEG4 lesz. A többségük ennek ellenére, behozta a nyugaton már elfekvő, ott már nagyon nehezen eladható HD-Ready MPEG2-es TV-ket ...[ Szerkesztve ]
-
Symbio
senior tag
-
dabadab
titán
válasz Gilberto #25237 üzenetére
Amennyire tudom, a sima SD adasokat mpeg2-ben adjak. "Csomofele" STB meg tenyleg van, legalabbis ketfele, az egyik csak SD-t tud, a masik meg HD-t is - legalabbis az UPC-nel ez igy mukodik.
Egyebkent azert adjak a HD-t mpeg4-ben, mert ugy kisebb a savszelesseg-igenye.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Body80
csendes tag
válasz Gilberto #25210 üzenetére
Milyen CA modullal tudtad kiváltani a boxot? Nekem is sony dvb-c tv-m van, és bár most ingyen bejön az összes digitális adó a T-Home jóvoltából, de nyilván pár nap múlva elkódolják, és akkor már szükségem lesz beltérire vagy egy CAM-ra, amelyik dekódolja a T-Home-os kártyát. Csak hát kérdés, hogy melyik alkalmas erre
-
-
cilo9
aktív tag
válasz Gilberto #18646 üzenetére
S4000 Így már megéri szerintem. Egyet fizet hármat kap! Látom, hogy nem budapesti vagy de esetleg nézz utána, hátha a környékeden is van olyan Sony Centrum ahol tolnak ilyen akciót.
Én is e között meg a 32v4500 között vaciláltam, az utóbbi lett. Ha nem fontos neked (a full hd-n túl) az mpeg4 tuner és a 24p/1080p támogatása (a BD filmekhez), de fontos hogy Sony legyen, akkor szerintem nyugodtan vedd meg.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Cilo