Hirdetés
Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
válasz
Gilberto #45136 üzenetére
Akkor írhatnál egy rövid kis tapasztalatot a Panáról...
Pl. A feketéje milyen? Nagyon siralmas? Mi tetszik benne és mi nem?
SDHC kártyáról tényleg csak a speckó "új" formátumú videókat játsza le (meg persze a jpg képeket) ?Analóg adást mennyire nézhető rajta?
4:3?
Van-e rajta automatikus hangerő szabályozás (tudod a reklámok miatt
Azért a sok kérdés, met nem találtam hozzá letölthető kezelési utasítást, mint a sony-ról... -
wassermann
addikt
válasz
Gilberto #25481 üzenetére
Csak annyit, hogy az MPEG2 egy elavult, több mint 10 éves tömörítési eljárás. Ahol már korábban indult a digitális műsorszórás, ott most fognak MPEG2-ről MPEG4-re váltani. Emiatt, ahogy a többiek is írták, Magyarország lemaradása a nyugatibb országokhoz képest ennek a felesleges lépcsőnek a kihagyását eredményezi, aminek csak örülni kell.
Teljesen más kérdés a kereskedők viselkedése, mert már jó ideje tudni lehetett, hogy itthon MPEG4 lesz. A többségük ennek ellenére, behozta a nyugaton már elfekvő, ott már nagyon nehezen eladható HD-Ready MPEG2-es TV-ket ... -
Symbio
senior tag
-
dabadab
titán
válasz
Gilberto #25237 üzenetére
Amennyire tudom, a sima SD adasokat mpeg2-ben adjak. "Csomofele" STB meg tenyleg van, legalabbis ketfele, az egyik csak SD-t tud, a masik meg HD-t is - legalabbis az UPC-nel ez igy mukodik.
Egyebkent azert adjak a HD-t mpeg4-ben, mert ugy kisebb a savszelesseg-igenye.
-
Body80
csendes tag
válasz
Gilberto #25210 üzenetére
Milyen CA modullal tudtad kiváltani a boxot? Nekem is sony dvb-c tv-m van, és bár most ingyen bejön az összes digitális adó a T-Home jóvoltából, de nyilván pár nap múlva elkódolják, és akkor már szükségem lesz beltérire vagy egy CAM-ra, amelyik dekódolja a T-Home-os kártyát. Csak hát kérdés, hogy melyik alkalmas erre
-
cilo9
aktív tag
válasz
Gilberto #18646 üzenetére
S4000 Így már megéri szerintem. Egyet fizet hármat kap! Látom, hogy nem budapesti vagy de esetleg nézz utána, hátha a környékeden is van olyan Sony Centrum ahol tolnak ilyen akciót.
Én is e között meg a 32v4500 között vaciláltam, az utóbbi lett. Ha nem fontos neked (a full hd-n túl) az mpeg4 tuner és a 24p/1080p támogatása (a BD filmekhez), de fontos hogy Sony legyen, akkor szerintem nyugodtan vedd meg.
Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest