- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
nickwaren
tag
Sziasztok! Volt már valakinek tapasztalata itt a hivatalos pesti LG szervizzel?
Egy pár napja írtam, hogy foltosodik az LG tv-m, láttam más is fordult ilyen problémával a szervizhez, ahol ismerték a hibát, de úgy látszik az nem pesti volt. Én mostanra teljesen kiakadtam, még kedden reggel felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy adjanak egy szerviz számot, a üsz-os hölgy kedvesen felajánlotta, hogy felveszi a hibát és továbbítja rögtön a szerviznek, és onnan majd jelentkeznek időpont egyeztetésre (a honlapjukon is az áll, hogy Pesten 24 órán belül kijönnek), szerda du-ig vártam, majd mikor senki sem jelentkezett,újra üsz, szervíz száma felhív, ott közölték, hogy a munkalap ott van és majd jelentkezik a technikus kolléga. Ez ma reggel történt meg, megkérdezte mi a gond, elmondtam neki a foltosodást,amin annyira csodálkozott, mintha még sohasem hallott róla, a feketén a világos foltokra meg azt mondta, hogy a nem homogén háttérvilágítás miatt van. Majd nagy kegyesen közölte,hogy azért majd kijönnek és megnézik a jövő héten, majd hívnak időpont egyeztetésre. Én nem értem, a 24 óra csak halott készülékre vonatkozik?,illetve nem mindenhol ismert ez a foltosodási hiba?
Elnézést, ha hosszú lett. Azt hiszem, ha véletlenül csere lesz a dologból, akkor 2x-is megfogom gondolni,hogy újra LG legyen e (azért csak megkedveltem). Már csak attól tartok, hogy itt nem akarnak majd vele foglalkozni vagy rohadt sok ideig lesz szervizben.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest