Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
libus
őstag
Van egy Samsung LE37B530 Tv-m, és azt szeretném megkérdezni, hogy meglehet-e ezen nézni valahol, hogy a földi digitális sugárzású csatornák (MindigTV) adások, mekkora jelerősséggel jönnek? Mert én nem találom.
-
libus
őstag
Ma láttam a MM-ben a kiválasztott Samsung LE37B530 LCD tv-ém.
Mellette volt ugyanabban a méretben egy Panasonic, Philips, JVC, LG, és sokkal jobb kép volt a Samsungon mint a többin.
A feketéje is, meg a fehérje is rendben volt!Engem nagyon meggyőzött!!!
Nem számítottam arra, hogy ilyen jó kép lesz a Samsungon.
El is mentem megvenni a Tescoba (Zeg.), hisz ott csak 140k-ért volt (akár 10 hónapos ingyen hitellel is), az MM-ben 148k-ért (itt havi 1,5 %-os hitellel).
Sajnos a itt a Tescoba nem volt,mivel csillagos termékként volt feltüntetve az újságba, s azok csak Bp. Szeged, Pécs, Győr, itt kapható.
Ezt ki tudta...?
Utána irány az Euronicsba körülnézni, s ott is volt az újságba feltüntetve 148k-ért szintén ingyen hitellel, de sajnos ott sem volt az üzletbe ebből a típúsból.
Ráadásul 11-től volt ott is ez az akció, ugyanúgy mint a Tescoba...
Úgyhogy sajnos Tv nélkül kellett hazajönnöm.
De lehet mindjárt beülök a kocsiba, s elmegyek érte Győrbe a Tescoba. -
libus
őstag
A Samsung 32B530 és a 37B530 tulajoktól azt szeretném kérni, hogy nézzék meg nekem a Tv papirján, hogy melyik mennyi W-ot fogyaszt, és hány ms a válaszideje, mert mindenhol más adatott látok kiírva.
-
libus
őstag
válasz
nickwaren #41168 üzenetére
Köszi az infót.
De azthiszem 37B530 lesz, s talán azon nem lesz ilyen baj. A 37'-ost jobban ajánlják, mivel jobb lappal is szerelik, mint a 32'-ost. Meg méretben is jobb lenne a nagyobb, hisz 3,5-4 méterre ülök a Tv-től.
De ha valaki esetleg tud ajánlani valami jobbat ennél a Samsung 37B530-nál, s ebben az árkategóriában, szivesen meghalgatom.Esetleg Sony,..stb..
-
libus
őstag
válasz
hedgehog01 #41153 üzenetére
Igen, segitettél. Sokat is, hisz amiket felsoroltál, hogy mi van pluszba az 550-sen, az nekem nem ér meg +20k-t.
Hisz bőven elég lesz nekem a 2db Hdmi bemenet is, és fogok én is mkv filmet nézni rajta, de azt Hdmi kábellal, s laptoppal összekötve, és nem Usb-vel + hackelt menűvel. Ugyhogy jó lesz az 530-as. Csak azt nem értem, hogy lehet, hogy az 530-as 140w-ot fogyaszt, míg az 550-es 104w-ot??
-
libus
őstag
Azt jó volt látni, hogy 104W-ot fogyaszt aB550-es, a B530-as 140W-val szemben,, de ez megér-e +20k?? Az usb-s lejátszás viszont nem vonz. Csak az, hogy jó kép legyen rajta a szineket is beleértve, + játékoknál ne legyen utánhúzás látható, + minél "kevesebb" legyen a fogyasztása.. S árban se szeretnék 140-150k fölé menni.
-
libus
őstag
Hétvégén megnézem a Samsung LE37B530 és az LE37B550 között mekkora a különbség. Bár az utóbbira rákerestem, s nem láttam kiírva, hogy 100hz-es. Az viszont feltűnt, és egyben furálom is hogy a B550-es fogyasztására 104W volt megadva, mig a kisebb számozású B530-ra 140W volt megadva. Hmm?? Különben jók ezek a Samsungok? Jó a kép minősége?? Vagy a Sony-kon jobb kép van? Pl.amiket megadtam (KDL-32S5600).
-
libus
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Xbox 360-hoz melyik TV a jobb választás? A HD vagy a Full HD???
Persze nem csak az Xbox miatt akarok LCD-t venni...hanem film,tv...
Meg mekkora az a maximális ..ms válaszidő, amely felett ne nézegessek, mert után-húzást nem szeretnék látni játékoknál.
Az 50Hz-es is jó az LCD-be, vagy az mindenképpen felejtős?
Min. mekkora legyen a kontraksza, stb...
Egy ilyennel szemezek,
vagy ez lenne jobb???
és ez a Samsung?
Vagy inkább ez a Samsung??
Fontos számra azért, hogy ne legyen energiazabáló.
A belinkelt 32' Samsungra 130W-ot írnak, míg a nagyobbra (37'-ra) 140 W-ot. Itt nincs nagy különbség, de ez valójában is fogyasztják, vagy függ ez az érték sok mindentől?
Válaszaitokat, előre is köszönöm! -
libus
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Xbox 360-hoz melyik TV a jobb választás? A HD vagy a Full HD???
Persze nem csak az Xbox miatt akarok LCD-t venni...hanem film,tv...
Meg mekkora az a maximális ..ms válaszidő, amely felett ne nézegessek, mert után-húzást nem szeretnék látni játékoknál.
Az 50Hz-es is jó az LCD-be, vagy az mindenképpen felejtős?
Min. mekkora legyen a kontraksza?
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest