- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
gabo01
őstag
válasz
Race-Face #129 üzenetére
Tegnap voltam a budaörsi MM-ben de nem láttam mondjuk nem is néztem az 52''-osokat mert én 46''-ost akarok venni!
Német webshop-on láttam már 870.000-ért ami még mindíg nagyon sok de mégsem 1.2millió!
Majd ha megjelenik a 46'' kíváncsi leszek az árára! Meg is nézem az MM-ben ha legközelebb arra járok! Ha annyira jó akkor lehet inkább megvárom míg megjelenik a kisebb és normális ára lesz!
Ahogy olvasgattam OLED nem mostanában lesz nagy méretben!
A SED meg még bizonytalanabb. -
question man
tag
válasz
Race-Face #115 üzenetére
köszönöm szépen pont ezeket a dolgokat akartam tudni akkor nekem nagyjából meg is felel mert az átlak mkv-s hd film olyan 1280*720-asok szoktak lenni és ha ezt nekem le tudja adni és szép képpel akkor már meg is felel mert tv az nem olyan sokat lessz rajta nézve főleg azért kell hogy ne mindíg a 22''-es acer menjen és ne kelljen folytn állítgatnom a video-felhasználói módokat
most már tényleg nagyon elgondolkodtam rajta és egyre valószínübb hogy iylet fogok venni mindent tud ami nekem kell
régebben is ellene voltam a dvd-k nek mert valahogy nem kedveltem a formátumot magát jobban szerettem a dvdrip avi-t és ez a szokásom a hd-nél is meg fog maradni azt hiszem
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest