- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Aktív témák
-
question man
tag
válasz
Race-Face #115 üzenetére
köszönöm szépen pont ezeket a dolgokat akartam tudni akkor nekem nagyjából meg is felel mert az átlak mkv-s hd film olyan 1280*720-asok szoktak lenni és ha ezt nekem le tudja adni és szép képpel akkor már meg is felel mert tv az nem olyan sokat lessz rajta nézve főleg azért kell hogy ne mindíg a 22''-es acer menjen és ne kelljen folytn állítgatnom a video-felhasználói módokat
most már tényleg nagyon elgondolkodtam rajta és egyre valószínübb hogy iylet fogok venni mindent tud ami nekem kell
régebben is ellene voltam a dvd-k nek mert valahogy nem kedveltem a formátumot magát jobban szerettem a dvdrip avi-t és ez a szokásom a hd-nél is meg fog maradni azt hiszem
-
question man
tag
a Hd felbontással nincs gond mert a jelenlegi 22''-os acer monitoron is gond nélkül mennek a HD-s filmek igazából az érdekel hogy ki mit tud netán arról a Sony tv-ről vagy ha tudnátok ajánlani valamit
-
question man
tag
Egy kis segítségre és tanácsra lenne szükségem kinéztem agy tv-t csak nem tudom hogy tényleg jó-e
[link]
A gondom az hogy elég régi kártyám van egy asus 9600Xt és a dvi kimeneten jelenleg az acer monitorom van ezért kellett olyan tv-t keresnem ami tud D-sub bemeneten keresztül is üzemelni pc-ről és képpes támogatni azt natív felbontásában isigazából főleg filmnézés lenne a tvn a gépről mert van elég sok hd felbontásu avi-s filmem és ki is tudnám így használni előre is köszi a segítséget
Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest