Hirdetés

Aktív témák

• Lg52xMAX

tag

Sziasztok.

Látom, hogy kezd egy kis vita kialakulni a Sharp 37DH65E tévéről. Én kb. 2 hete vettem az Euronicsban. Tapasztalataim:

Az SD képe nagyon adásfüggő. Jó képe van a tv híradó, stúdió beszélgetés, reklámok alatt, filmeknél viszont elég változó. (egyszerű analóg kábel tévém van)
    Mivel tokaj vételkörzetében lakom, így a földi sugárzású hd műsorokat nem tudom kipróbálni.

Házimozi PC-vel összekötve HDMI – HDMI kábel, a divx-es filmek minősége néha jobb mint az sd adásoknak.
    DVD nem felkonvertált, már észrevehetően javul a kép minősége. 720p és 1080p filmeknél meg valami eszméletlen jó a képminőség.

A beállításával elszórakoztam közel egy hetet mire sikerült az ízlésemnek megfelelően beállítani.

A sokat említett menü lassúság nálam nem jelentkezett (mint említettem nincs földi hd sugárzás a közelben).

Negatív tapasztalataim, mert van: bemenetek közötti váltás (antenna HDMI) eléggé lassú, ha a távirányítón egymás után több gombot nyomok le, akkor egy pillanatra mintha nem reagálna, de utána végrehajtja a kapott utasításokat.

Szerintem tökéletes tévé nincsen, minden márkának, készüléknek, megvannak a maga hibái. A fent említett „hibák” szerintem nem súlyosak csak zavaróak, egy későbbi szoftver frissítéssel szerintem orvosolható. Akinek tetszik a készülék, vegye meg, mert pár hónapon belül megoldódnak ezek az apró problémák.

Aktív témák