- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
Idézet:
Sikerült szétszednem a monitort, köszi xxxx!!
Nos, úgy néz ki megcsinálni is sikerült, legalább is eddig semmi jele a hibának.
Amit csináltam:
Kiszereltem a logikai panelt és az inverter panelt. Jól megtisztítottam a szalagkábeleket, majd próba.
Bekapcsolás után újra rossz volt a kép. Később észrevettem, hogy van még egy harmadik panel is, ami magát a tft panelt vezérli. Ez a panel gyári (Philips-LG) része. Ez úgy néz ki hogy ezen a panelen van egy aljzat amibe az a szalagábel csatlakozik ami a logic board-al van összekötve. Ezt is átmozgattam aminek az eredménye az volt hogy még az OSD menü is eltünt! Újabb erősebb mozgatásra pedig visszajött a kép mindenféle hiba nélkül tű élesen! Azóta a monitor szétszedve hibátlanul üzemel.
A gyanúm:A hibát valószínűleg kontakt hiba okozta. A kontakt hibát pedig a tft panel által termelt hőmérséklet eredményezhette.
Ha valakit érdekel akkor (amíg szét van szedve a monitor) lefényképezhetem azt a bizonyos csatlakozót!Köszi Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 db egyben- NEC MultiSync EA294WMi - 29" Led monitor
- Dell C7520QT - 75" 4K UHD Interaktiv monitor - Érintőképernyővel
- Wacom DTH-2452 - Digitalizáló tábla 24"- Új ára 944.000Ft
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest