- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
Idézet:
Sikerült szétszednem a monitort, köszi xxxx!!
Nos, úgy néz ki megcsinálni is sikerült, legalább is eddig semmi jele a hibának.
Amit csináltam:
Kiszereltem a logikai panelt és az inverter panelt. Jól megtisztítottam a szalagkábeleket, majd próba.
Bekapcsolás után újra rossz volt a kép. Később észrevettem, hogy van még egy harmadik panel is, ami magát a tft panelt vezérli. Ez a panel gyári (Philips-LG) része. Ez úgy néz ki hogy ezen a panelen van egy aljzat amibe az a szalagábel csatlakozik ami a logic board-al van összekötve. Ezt is átmozgattam aminek az eredménye az volt hogy még az OSD menü is eltünt! Újabb erősebb mozgatásra pedig visszajött a kép mindenféle hiba nélkül tű élesen! Azóta a monitor szétszedve hibátlanul üzemel.
A gyanúm:A hibát valószínűleg kontakt hiba okozta. A kontakt hibát pedig a tft panel által termelt hőmérséklet eredményezhette.
Ha valakit érdekel akkor (amíg szét van szedve a monitor) lefényképezhetem azt a bizonyos csatlakozót!Köszi Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Filmvilág
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- 10" Full HD Érintőképernyő - Crestron M201923006 TS 1070 Touch - Piaci ár alatt
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest