- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
Keressetek vissza, mivel megosztottam a tapasztalataimat. Igaz a képeket már le szettem a linkekről..
De, zanzásítva: (power led alapokon indultam el mivel a fémhalogének fogyasztása meghökkentett illetve a hőleadás is igen tekintélyes. Illetve sokalltam a lumen számokat is, mivel az ember, már aki dolgozik nem nappal akar filmeket nézni. (gondolom rémlik a 20w os ledes mini projektor).
Alkatrészek (amik részben eladóak):
-12V os kis lcd tv 10'' méretben. (TV, antenna,illetve AV bemenet ag eltávolítva..)
-írásvetítő fresnelek ketté szedve méretre vágva (fresnel/lcd/fresnel)
-50W os powerled (5800K 8000lumen)
- egy amd-s proci termetes hűtője(szükség volt a halkságára)
-szabályzó elektronika(saját gyártmány, mely a stabil 12V ot, illetve a led és a ventilátorok szabályzását látja el)
- a már említett optika.
- alu szelvényekből és műanyag házzal
- erősítő (szintén házi) 2*20WÍgy kaptam egy olcsó, sokáig élvezhető, hordozható méretű projektort, ami nem zabálta az áramot. Ha karom Tv-t nézek, de filmet is akár.
A méretezést és a lencsék elhelyezését nem számolgattam, mivel inkább próbálgattam, és mindent állíthatóra szerkesztettem meg, köszönhető az alu profiloknak.Tapasztalatok:
-már a próbavetítések igazolták a megközelítésem helyes vólt, élvezhető képet értem el egy gyűjtő lencse és egy 20Wos halogén izzóval is(120 lumen), igaz játszanom kellet a szín kitöltéssel és a kontraszttal.. a leddel, meg tökélj lett. Ha akartam tv-t, Comedy centralt néztem 2.5m*1.2m, de akár filmeket is. De a fiam is behalt az 1m-es micimackón...Megérte no....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Renault, Dacia topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automobilista 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest