- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babar001
csendes tag
Te is megírtad fentebb hogy kell a fehér szín,méghozzá ha jól tudom tudom akkor pont az-az alap és azt színezik.Azt meg elhiheted hogy ha negyed kettőkor én még visszakeresek a fórumban,akkor meglehetősen biztos vagyok a dologban és a segítőszándék vezérel.Az meg hogy Miki felhúzza magát,igazat adok neki,én is visszatudtam keresni és én is ideges lettem mikor Szbalogh válaszát láttam...Fekete lámpa sincs
De ne vitázzunk,az nem visz előre... -
miki002
tag
biztosan így van én kérek elnézést ! vannak alapvető fizikai törvények amik a mi bolygónkon tehát a földön törvényszerűek ! ez a ragasszunk szilóval az lcd kijelzőre üveglapot és töltsük fel vízzel vagy olajjal messzire mutató tudományos gondolat biztosan! bár szerintem mellőz mindenféle tudatosságot vannak az okosak meg vannak az okoskodók! persze szükség van a reformokra és újításokra én sem mondok mást! de azokat nem ezek az átgondolatlan eleve hibás gondolatok jelentik! nem magyarázkodom tovább és tényleg kár,és sajnálom én is,hogy belefolytam ezen fórum züllesztésébe ! ígérem nem teszem többet arra reagálok és azzal foglalkozom ami e fórumhoz és múltjához igazán méltó! persze most sem tettem mást ezen eszmékért álltam ki ! és ezért nem kérek elnézést nem nem soha!!!!!
(ha balogh kolléga ezen igen okos ötleteiből bármi újat felfedez, feltalál, továbbfejleszt akkor nyílvánosan letérdelek és benyalok neki meg neked is ígérem !
ANYÁM!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest