Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
kzjames #2414 üzenetére
full hd panelt láttam valamelyik oldalon talan németeknel 15"-ban
jah közben sikerült megcsinalnom a kabelt köszönet Matenak, sajna akkor ilyen rövid kábellel kell dolgoznom mert a toldást nem szerette a dögje, vagy csak bizonyos tavolsagig lenne jo de azt meg nem tudom kiszamolni, szal nem kiserletezek inkabb építem tovább
-
mate8613
csendes tag
válasz
kzjames #2414 üzenetére
Írásvetítőre sztem max egy 15"-os monitor fér rá. Fényerőre visszaemlékezhetsz általános iskolából..
Nem olyan kicsi, de legalább nem kell télen fűteni, mer azt megteszi az izzó. Meg az sztem nem bírja olyan sokáig mint egy fémhalogén. Ha én írásvetítővel csinálnám, akkor biztos kicserélném a világítást fémhalogénre.
A vetítő lencséje meg sztem nem olyan rossz. Nincs olyan mint egy triplet, de azért nem olyan veszélyes.Viszont ha HD-t akarsz csinálni, akkor meg nem hiszem, hogy írásvetítővel kéne próbálkoznod. Akkor kéne venned osztrákoktól jó nagy fresnelt, és atta talán ráférne az a 24"-os monitor. (Diy-beamer.com)
Fresnel helyett meg nem nagyon tudsz csinálni semmit, ez a ledes megoldás mindenféle optika nélkül nem hinném hogy működne. Vagy láttál már ilyet valahol, mer akkor sorry
.
Nézz szét itt:
http://www.allinbox.com/allinbox2008.htmItt vannak mindenféle megvalósítások, lehet ötleteket szerezni.
Jó agyalást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest