- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate8613
csendes tag
válasz
afterburner_ #2409 üzenetére
Na..
Igazából nem értem, h milyen kábel volt rövid, mer azt nem írtad, csak azt, hogy kábel. Abból meg sok féle van. De mivel valami 20 is van benne, így gondolom az lcd vezérlőnél lehet vmi.
Én nem értek nagyon az elektronikához, de nem lehet, h valahol zárlat van 2 forrasztás között? Vagy az, hogy túl vastag a toldásnak szánt kábel, és így gyenge a jel neki? (ezt javítsa ki egy elektronilában kompetens illető, ha nem így van, ez csak egy sanda gondolat)
2409:
Ismét kérdés, h mi az a kábel, ami számodra teljesen egyértelműen "A kábel" néven fut, de mi nem annyira ismerjük. De mindegy is, általában a kábeleket szokás szigetelni. Amúgy miért akarod alumíniummal szigetelni? Általános iskolai tanulmányaim alapján az igencsak vezeti az áramot.
Ha itt most FFC kábelről van szó, akkor nemtom mivel lehetne faszán szigeletni, az igen kicsi, h szigszalagot tekerj rá...De amúgy biztos van vmi speckó folyadék, ami ilyesmire használatos, valami lakk, vagy ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged