- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
CsizmaKo
üzenetére
Attól lett jobb, hogy kicseréltem a monitort. Így már nincs benne plussz egy üveglap, amin volt egy UV szűrő fólia, mert az elején még nem tudtam, hogy kell-e, vagy nem, és úgy gondoltam, jobb ha van UV szűrés. Na, szóval ez sincs. És az LCD-ről most már nem téptem le a polár fóliát, és nem kellett hozzábarkácsolnom, ami lássuk be, nem volt az igazi. Jó volt, jó volt, de így jobb lett. Nem bántam meg, hogy vettem egy új monitort. Jah...és a dobozt is átépítettem, most már alig jön ki fény belőle. És még valami...
a szobát is átfestettem, sokkal sötétebb lett a fal is. Így nem verődik vissza annyi fény róla. Sajnos a mennyezetet az asszony nem engedte lefesteni, de így már elleszek.
Szóval kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a szobát is átfestettem, sokkal sötétebb lett a fal is. Így nem verődik vissza annyi fény róla. Sajnos a mennyezetet az asszony nem engedte lefesteni, de így már elleszek.