- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- E-book olvasók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
Üdv körünkben!
Kis hazánkban sajnos nem lehet normális méretű fresnelt kapni. Az egyetlen tipus ami itt fellelhető, az az irásvetítőkben használt lencse, ami 28x28 centis, és a sarkai le vannak vágva, ezeknek a lencséknek a használható része 27x27 centi. Ez egy 15"-os monitorhoz már kicsi, ha teljes képet szeretnél. Marad az írásvetítő vagy külföld.
Optika: nézegetni kell mindenféle oldalakat, piacokat, én pl a vateráról raktam be ide linkeket. Lehet néha ott is jó optikát venni, de ha nem vagy maximalista, akkor az is van az írásvetítőkben, és az egész, fresnel+optika kijön 8 ezerből, ha valami régebbi cuccot veszel.
Weblap: nem rossz ötlet, de a többség dönt
Ezen a fórumon lényegében mindent megtalálsz az összerakással kapcsolatban. Csak olvasni kell türelmesen. Vannak költségtervek, jó ötletek, tanácsok, képek, minden. Ha pedig kérdésed van, kérdezz bátran.jaa, a lapnagyító lencse szerintem nem jó. De ki lehet próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ezen a fórumon lényegében mindent megtalálsz az összerakással kapcsolatban. Csak olvasni kell türelmesen. Vannak költségtervek, jó ötletek, tanácsok, képek, minden. Ha pedig kérdésed van, kérdezz bátran.