- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- iPad topik
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
Szervusztok!Gratula Csapos
!!!Szerintem jó lett a cucc(így képről is).Én pedig elakadtam
...egyszerűen nem találok a környéken írásvetítőt,fresnelt pedig fogalmam sincs honnan fogok előkaparni(Csak úgy kérdezem,ti sem tudtok írásvetítőt ami nem horror árban van?)Különben azon gondolkoztam,lehet,hogy hülyének néztek
,de ha az LCD-m csak mint már írtam 5.6''-os és mondjuk a fresnelem pl.:25x30cm-es(jóval nagyobb mint az LCD) el lehet vágni a fresnelt,hogy ne foglalja a helyet?
Különben most akarok venni egy diavetítőt az optika végett,a vetítő lencséje azt hiszem 1:2.5/100 ,ez jó lenne a vetítőmhöz vagy inkább nézzek v.mi mást?Húúú...de nehezen indul be a dolog
.Már azt várom mikor csinálhatom a burkolatot,mert inkább az ál hozzám közelebb(mint bútorasztaloshoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest