- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
Táblaolvasás: 90-95% szemenként, két szemmel 95%-ot írt be, de ha kérdezte volna az 1,2-es sort két szemmel abból is ment volna majdnem mind. Érdekes módon a problémás bal volt élesebb. (amúgy cirka 4 óra alvás után, reggel 5ös ébredéssel indjtottam a napot...)
-Fura, nekem mikor nézték csak annyit kérdeztek hogy tudom e olvasni, mondtam hogy persze, egy kettő szám/betűt nem tudtam, mert nekem annyira egybe olvadnak, de mondtam hogy amik nem olvadnak egybe azokat még a 1.2 után is látom. Nekem így lett 120 a szemem. Nekem letelt a fél év, többet nem is kell menjek. 120-ra zártak.
Tobit kell még használj? Én azt túlzásba vittem, rám is szoltak hogy nagy a szemnyomásom. Utána néztem ez mivel jár, utána abba is hagytamés rendesen csepegtettem.
Műkönnyet viszont orbitálisan sokat toltam, lehet hogy az nekem sokat segített, illette vettem egy sárga napszemüveget, amivel éjjel nappal lehettem, így az sem volt hogy bármi "gyógyulásra" kényszerített volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Microsoft Excel topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest