Hirdetés
Aktív témák
-
Zull
senior tag
válasz
manitu666
üzenetére
Figy, ha biosban engedi akkor egesz szepen megtod huzni, bar itt mar tobbtenyezos... meg nem is a hofok fog meggatolni, sztem, mert alapfeszen majdnem a vegtelensegig elmennek, es szinte semmivel nem melegszik jobban nagyobb orajelen (melegszik jobban egyatalan?) sztem a memok hamarabb meg fognak gatolni ebben, vagy a ch...
-
nem_tom
őstag
Topic kereső, jobb felső sarok!

-
manitu666
tag
Ez azért egy kicsit más mint egy asztali proci tuning, nem? Ezért bátorkodtam nyitni neki külön topicot...
-
manitu666
tag
Hello mindenki!
Olvastam, hogy az új Core 2 duo-s processzorokat jól lehet tuningolni! A következő lenne a kérdésem: szeretnék venni egy ACER Travelmate 4222nWLMi-t, melyben egy Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache/FSB667) 1660 MHz-es processzor van => ezt is lehet húzni és meddig? Sorry, ha láma dolgot kérdeztem, nem értek a laptopokhoz...
Thx
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)