Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Zull
senior tag
válasz
manitu666
üzenetére
Figy, ha biosban engedi akkor egesz szepen megtod huzni, bar itt mar tobbtenyezos... meg nem is a hofok fog meggatolni, sztem, mert alapfeszen majdnem a vegtelensegig elmennek, es szinte semmivel nem melegszik jobban nagyobb orajelen (melegszik jobban egyatalan?) sztem a memok hamarabb meg fognak gatolni ebben, vagy a ch...
-
nem_tom
őstag
Topic kereső, jobb felső sarok!

-
manitu666
tag
Ez azért egy kicsit más mint egy asztali proci tuning, nem? Ezért bátorkodtam nyitni neki külön topicot...
-
manitu666
tag
Hello mindenki!
Olvastam, hogy az új Core 2 duo-s processzorokat jól lehet tuningolni! A következő lenne a kérdésem: szeretnék venni egy ACER Travelmate 4222nWLMi-t, melyben egy Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache/FSB667) 1660 MHz-es processzor van => ezt is lehet húzni és meddig? Sorry, ha láma dolgot kérdeztem, nem értek a laptopokhoz...
Thx
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)