- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Régen volt a MOL -nak vagy is ÁFOR -nak
felsőkenő olaja, én azzal kenegettem a dugót csapszeget gyűrűt stb. és a 2T motorok bejáratásánál a benzinbe is tettem. Jó pár éve fogyott el nekem amit még a kilencvenes évek végén vettem, kár hogy már nincs kimondottan ilyen olaj.
-
Dolmar120Si
újonc
A szívóoldali kopás a Dolmaroknál megvolt mikor megvettem őket. Mindegyiknél. Pedig innen-onnan vettem őket. 20-30 éves gépek, amikor még nem volt e10.
Először légszűrőre gyanakodtam, majd mikor Árpád valamelyik videójában bemutatott egy túlhűtéstől keletkezett szívóoldali kopást egy ms 361 (vagy 362?) hengerben, az nagyon ismerős kép volt.
-
Stihl024
junior tag
Én eladtam egy 365 sp-gépet másnap vitték ki termelésbe este rám írt a srác gép nagyon király de a gyertya bele kijött.. Barna dobozos Champion -új gyertya volt első nap 4 óra meló után megadta magát. Szerencsére nem esett a hengerbe , amikor olvastam kivert a hideg veríték -garanciát vállaltam rá.
-
Laller 76
újonc
Én nem igazán hajlitgatom.Könnyelműség,vagy sem,az új gyertyát nem igazán állitgatom.Persze bele szerelés előtt átnézem,mert érhetik az embert meglepetések.De nem szokott velük gond lenni.Olyan gyertyával már találkoztam,amelynek mozgott a közepe.Ez használt volt.Vagy a porcelán mozgott.
-
kopepe
aktív tag
-
Peti66
senior tag
Mondjuk így tovább gondolkozván a logó kuplung is csesztetheti a főtengelyt,én mondjuk,pont hogy tegnap lesegettem vettem észre,hogy lóg axiálisan ia meg radiálisan is.Ma vettem is bele gyári csészét gőrgővel,csigával cakk pakk 10k-ért az egri husi boltban.Tudom van olcsóért is ,de ez gyári méretpontos
-
csiga8
senior tag
Picit hasonló volt a gondom, nekem a karbi membrán keményedett be.
Szépen indult, volt alapjárat, gázra reagált, de bemelegedve fulladt.
Akkor ( néhány éve) még nem találtam ebayen hozzá membránt, Husi boltban vettem, nem volt olcsó, tán vagy 4.500 Ft volt. ( Magamnak cseréltem)
-
Stihl024
junior tag
Ha fellazul akkor a mágnes be is rántja magához-akad. Nem hinném. Egyébként ugyan ezzel a gonddal nézek majd szembe a saját 361-es gépemmel. annyi különbséggel az 2x-3x leáll majd utána megy de pörög amíg hideg -visít. Ma kiszabadítottam a szimering oldalt úgy néz ki mintha ma jött volna ki a gyárból szép . Csináld azt, hogy ronggyal félig eltömíted a légszűrő torkot és próbáld úgy indítani. Ha szimeringes ,fél levegővel szépen fog járni. Ha úgy sem megy -porlasztó tisztítás ,benzin vezetékek ellenőrzése stb ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged