Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
3-4 évet már biztos nem fog érdemi szinten kibírni az akku egy erőgép esetében. Egyszerűen az ember nem figyel úgy oda rá mert nem használja napi szinten. Az autóba is sok akkut cserélnek ennyi idő után pedig az folyamatos "törődést" kap. Ez egy kis kertészetbe sztem tökéletes megoldás lehet mert ott napi szinten foglalkozva van vele és nem zavarja a szomszédokat sem. Gally fára és ágazni a 120 sztem jó és az a kerti kategória, de 54eft a 236 most, ami már abszolult használható alkalmanként vágni is és tüzelőt aprítani is. Itt maximum ami probléma az az üzemanyag keverés de nekem van literes keverőm. Cca 3 tank benzint felkeverek és töltögetem.Keveset fogyasztanak már nagyon. A gyertyát vagy 4-5 évig ki sem kell szedned, a légszűrő meg a Husikba előszűrésen át kapja a levegőt zárt fedéllel, alkalmi használt mellett szezononként elég kifújatnod. A füst sem sok mert a rendes olaj low smoke és az új gépek vissza vannak vezetve a hengerbe újra égetni, katalizátor stb. Szerintem bár melyiket veszed elégedett leszel de gazdaságilag még a benzines a nyerő amíg nincs érdemi előrelépés akkuk terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass