- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Humorrépa? Hm..érdekes szóösszetétel....hallottam már róla, de látni még nem láttam. Jaj, de lehet hogy mégis.
A napokban turkáltam sör után kutatva a hűtőben, és akkor láttam meg szegénykét. Elég humoros jelenség volt, azzal a kókadozó zöldmicsodájával, de maga a répatest, na az nem volt semmi. A fonnyadás utáni ráncok erősen hasonlítottak a szomszéd matróna arcán található mélyedésekre, és roppant mód szarul nézett ki. Na azt hiszem, ilyen vagy hasonló állagú lehet egy humorrépa így első ránézésre. Ki is vettem onnan szegényt, ne dideregjen ott a hidegben, és a kukán át távozott az örök répaföldekre.
De répa mint vitaminforrás tekintetében Dog az illetékes, répázás terén meg nyilvánvalóan Robaj.
Ja, hogy kérdésedre is válaszoljak. Nem, nem ettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest