Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Humorrépa? Hm..érdekes szóösszetétel....hallottam már róla, de látni még nem láttam. Jaj, de lehet hogy mégis.
A napokban turkáltam sör után kutatva a hűtőben, és akkor láttam meg szegénykét. Elég humoros jelenség volt, azzal a kókadozó zöldmicsodájával, de maga a répatest, na az nem volt semmi. A fonnyadás utáni ráncok erősen hasonlítottak a szomszéd matróna arcán található mélyedésekre, és roppant mód szarul nézett ki. Na azt hiszem, ilyen vagy hasonló állagú lehet egy humorrépa így első ránézésre. Ki is vettem onnan szegényt, ne dideregjen ott a hidegben, és a kukán át távozott az örök répaföldekre.
De répa mint vitaminforrás tekintetében Dog az illetékes, répázás terén meg nyilvánvalóan Robaj.
Ja, hogy kérdésedre is válaszoljak. Nem, nem ettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A06 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest