Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
cod.hu-n be volt linkelve a teljes screenshot, pingekkel, ott tigeren az összes lengyelnek 48 alatt volt a pingje, az agu-soknak meg sokkal szarabb pingjeik voltak. az igaz, hogy railen már voltak 100 körüli pingek lengyel oldalon, de nem is mindenkinek, úgyhogy szerintem rohadtul nem a szerver miatt volt nagy pingjük, csak erre fogják... meg hogy funból játszottak végig...
hát, azt hiszem ha ez igaz, akkor nagyon is megérdemelték hogy kikaptak, mert az aGu tényleg komolyan vette a meccseket szerintem, és a demobol is látszott hogy nagyon szervezetten játszottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát, azt hiszem ha ez igaz, akkor nagyon is megérdemelték hogy kikaptak, mert az aGu tényleg komolyan vette a meccseket szerintem, és a demobol is látszott hogy nagyon szervezetten játszottak.