Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
basaharc502 #15984 üzenetére
Szintén vidék és már engem se érdekel, hogy lesz e lakásom vagy nem. Albérletben vagyok mert valahol lakni kell. Nyilván ki akarok belőle szállni, de mindig egyre távolabb kerülök. Eddig én is kuporgattam, de már nem érdekel. Igyekszem félre tenni havonta a fizetésem 20%at, a többit elkoltom. Mindig mondom jövőre beletudok vágni, de hiába növekszik a megtakaritasom nem jutok előre. Sot egyre kevesebbet lehet félretenni olyan szinten inflalodik a pénzünk. Nagyon nagyon rendezni kellene a béreket szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged