Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • niyabinghi

    tag

    válasz szöSsZI #4011 üzenetére

    OK, ne zárd be. De akkor ne is mutogass arra, akinek a kutyájába esetleg belefut.
    Nagyon nagy hülyeséget mondtál azzal, hogy ahol kutya van, ott nem jár a macska. De bizony, jár. Csak akkor, amikor a kutya nincs kint. Aztán mikor kimegy, az első dolga,. hogy összeszedi. Ugye nem kell mondanom, mi mindent lehet begyűjteni a mindenfelé kóborló, nem oltott, stb macskáktól? Nincs gyerekem, de ha lenne, nem szívesen engedném bele a játszótéren a homokozóba.
    Amikor BP-n laktam, a sok hibbant büdös banya etette a ház körül a macskákat. Volt olyan is, aki bent tartotta a lakásban, de esténként kiengedte, hogy a lépcsőházban végezze a dolgát. Egyik kedves szomszéd - áldott legyen a neve - meg összeszedte, aztán beletette a boszorkány postaládájába. Volt sivalkodás, de utána nem is járt kint a macska többet.
    Nekem természetes, hogy összeszedem a kutyáim után a szeretetcsomagot. Vajon te mit szólnál ha valaki összegyűjtené, amit a macskád a kertjében hagy és egy szép napon beszórná az udvarodba? Vagy odaparittyázná a teraszodra? Biztos nem lenne őszinte a mosolyod. És akkor csak a saját macskádról beszélünk, nem egy idegen, sosem oltott, szutyok lepukkant macskáról, aki ugyan nem kóbor, mert a Mari néni ad neki tejet meg évente négyszer odaellik neki a pajtájába..
    Mit ajánlok a rossz macskásoknak? Azt inkább nem írnám le, mert egy életre elintézném a kitiltásomat innét..

Új hozzászólás Aktív témák