Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• H-Zol

őstag

válasz jézusom #39215 üzenetére

Én nem vagyok állatorvos de leírom amit nekem mondtak és a hatást , ha a kutya mérgezett patkányokat eszik , abban is felhalmozódik a méreg de arra megelőzésre elég a K vitamin tabletta ( humán gyogyszertárba vettem és napi egy tabletta ) de amikor a kutya mérget evett ( valószínű nem nagy mennyiséget , itt egy kép
    [kép] ránagyitva a képre látszik , hogy itt már csepegett az orrából a vér ide már kellett szintén a humán gyógyszertárbol a K1 vitamin , ez ampulla [kép] 5x1 mili és ezt szájon át adtam reggel egy fél ampullát és este a másik felét és erre a vérzésre ami a képen van 6-8 napig kapta ( ez a kép után még élt több mint 4 hónapig ) de akkor nagyon sokat ehetett mert már nem segített ( mindenhol vérzett és amikor kivittem a dokit azt mondta , hogy vége a tüdő is televan vérrel és altatás lett a vége 😪 ) !!
    Ez Román gyógyszer de ez a Magyar megfelelője [link] !
    Most is van ott kint aki felelőtlenűl mégez , de szerencsére ezek a kutyák nem eszik meg , még a patkányt sem ( kettő nagyon fogja a patkányokat de addig érdekes nekik ameddig mozog :D ) !!

Új hozzászólás Aktív témák