Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
válasz
fojtviki
üzenetére
Állat emberek vannak
, nem vagyok vadász , de itt nállunk ( Romániában ) szervezetten vadásznak , nem csak úgy kimegy egy állat a fiával és sebzett vad keresése közbe mindent lelől ami mozog !! Ha rögtön csinált videót amin látszik , hogy ő hol van a kutyától és a vadász is rajta van az már egy kiinduló pont !
Én rögtön hívtam volna a 112-őt , hogy nagyon rosszul vagyok az ijedtségtől , adtam volna én neki mentő rendőrség mindenkit oda rendeltem volna , igaz ő is hibás volt , de ez visszaélés a fegyverrel , ezt így nem lehet elintézni !!
Írtam már nektek , nállunk is a tanyán , ( egy volt nagy Tsz állat farm , most 14 tulaj ) kidobott kutya mindég van , hol több , hol kevesebb , és melyik kiszokott a szántókra azt előbb utóbb lelőtték, még az egerésző anya macskát is lelőtte egy vadállat, az látta is valaki ( és szerintem a sokszorosán megbánta
, lehet nem tudta , hogy miért veri az isten , de sorozatosan keresztbe lett téve neki ) , most szerencsére olyan kutyák vannak , hogy nem mennek sehova !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nem vagyok vadász , de itt nállunk ( Romániában ) szervezetten vadásznak , nem csak úgy kimegy egy állat a fiával és sebzett vad keresése közbe mindent lelől ami mozog !! Ha rögtön csinált videót amin látszik , hogy ő hol van a kutyától és a vadász is rajta van az már egy kiinduló pont !
, lehet nem tudta , hogy miért veri az isten , de sorozatosan keresztbe lett téve neki ) , most szerencsére olyan kutyák vannak , hogy nem mennek sehova !!