- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idiofil
aktív tag
válasz
kenwood3 #11650 üzenetére
4-5 éves gyerek nem fog kutyát ingerelni szerintem. Amúgy szerintem is elcseszett lépés, hogy nem lehet lepofozni a gyereket. Én is többször kaptam akkora fülest, hogy csak pislogtam és megtelt a szemem könnyel, de nagyjából felnőttem mindenféle gond nélkül...Azt hittem amúgy hogy ilyen 12-13 éves kis lurkó...
Varoz: Lassan már alakul a dolog, de az nem lesz benne, hogy ha a kutya elkap valakit éjjel, akkor azzal mi lesz...
de a btk módosítási javaslatban az van/lesz, hogy ha éjjel fegyverrel vagy felfegyverezve vagy csoportosan jön a házba/lakásba/portára, akkor azt úgy kell kezelni, hogy az életedre akarnak törni, tehát bármit csinálsz, jogos önvédelem lesz...de kutyával kapcsolatban nem tudom, hogy mi ezzel a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest