Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
tag
válasz
Cattle_Decap #16 üzenetére
"Amint lesz ... crease nélkül és olyan ellenálló kijelzővel mint egy hagyományos mobilé"
Ugye tudod, hogy ez a science-fiction kategória. A hagyományos kijelző nem hajlik, ahhoz, hogy meghajoljon valami féle kompromisszumot kötni kell. A crease még halványodhat, ahogy fejlődik a technológia, a bevonat lehet ellenállóbb, de olyan, hogy 0 crease meg gorilla glass szintű keménység sosem lesz...
-
Cattle_Decap
tag
Ennek így van értelme. Sokkal több mint a sima foldoknak. Amint lesz kamerapúp nélküli kiadás, crease nélkül és olyan ellenálló kijelzővel mint egy hagyományos mobilé sorban is állok érte.
Addig nekem ez az egész csak eyecandy és techdemo szint. -
sohajda90
tag
"Akkor te gyakorlatban sem tudsz tabletet használni?"
Folio-case-szel használom a tabletet, asztallapra, ágyra bárhova leteszem és kitámasztom. Az addig ok, hogy ha a fejnehéz résznél kitámasztod az tartani fogja, kb. addig amíg csak egy filmet nézel rajta, de ha mondjuk typeolnál is rajta valamit fog az billegni rendesen."Foldoknál is ezek voltak az ellenérvek, aki aztán 1x használta a foldokat soha az életben nem vált vissza sima telóra."
1. Fold teljesen más kategória, mert kézben tartva átéred a teljes képernyőt, de itt nem...
2. Viszont pont a képarány miatt én rengeteg ex-Fold tulajt ismerek, aki visszament normál mobilra, mert rájött, hogy ezt a fura képarányt nem használja annyit, hogy megérje a kompromisszumot akár üzemidőben, akár kamerás képességben...de hát ugye egyéni igények és preferenciák, én nem vitatom, hogy TE sosem váltanál vissza, viszont rengetegen megtették...Én is személy szerint sokáig szemezgettem egy OnePlus Open-nél, és most sincs kizárva, ha az Open 2 tényleg akkorát gurít, hogy becseréljem az OP13-at rá, de azt a belső négyzetes kijelzőt marha ritkán használnám, ezért nem tudtam Open-nél justifikálni az 1899 EUR-os kezdőárat.
Kicsit még mindig úgy érzem, hogy egy nem létező problémát próbál megoldani ez a formavilág: hogyan tegyél zsebre egy tabletet, én ha valahova megyek, ahol 1 óránál többet utazom úgy, hogy nem én vezetek tuti viszek tabletet filmet nézni, a OnePlus Pad 2-m tökéletesen elfér a legkisebb váltáskámban is (ha nem viszem hozzá a billentyűzetet), tökéletesen portabilis. Viszont ahhoz, hogy ezt a foldable-t úgy tudjam használni, mint az Tab2-t kb. vinnem kellene megammal mindenhova egy könyvet, amivel kitámasztom, akkor meg már megette a fene az egészet, mert sokkal több helyet foglal és akkor még ott van, hogy akkukapacitás fele egy tabletének, standby time sokkal rosszabb, ami azért marha fontos, mert én pl. a tabletet nem nyomogatom napi szinten, a kijelző meg 2 helyen gyűrött...
-
Szerintem sokkal nagyobb innováció, hogy a kupak ott marad a flakon nyakán. (És milyen jó tölteni belőle, hogy ott fityeg)
-
prolad
addikt
Ezzel lesz igazán teljes a foldable sorozat, de ezt a konkrét típust nem venném meg, akármilyen meggyőző is. Kiváló tech demo, 5 év mulva ebből a 3-4. széria már kiváló lesz a napi használatra is, addig marad a normál foldable vonal.
-
roli543
őstag
Ez a teló csodálatos! És a szoftver is patika, ahogy képes a 3 kijelző állást kezelnie. Varázslatos
-
válasz
Schafranek #5 üzenetére
Igen, én is az iOS-t futtató foldable kütyüt várom. Pár év és itt is lesz, nem kapkodják el.
-
kyle23
tag
Szerintem igen. Akkor te gyakorlatban sem tudsz tabletet használni? Mert ott sem éred el a közepét ha 2 kézben tartod
ha már ezt hoztad fel negatívumnak. Tartó toknál, meg egyszerű fizika, ha a legnehezebb részt támasztod ki, az tartja fixen a teljes telót.
Reelses vidiket nem láttál még, mikor egy oldalon szarásig rakott konditermi súlyzókat, a másik oldalhoz képest, hogy próbálnak meg felemelni a szakértők 1 kézzel? Egy rendes merev, értelmes zsanérral rendelkező tok, simán tartja ezt a készüléket.Foldoknál is ezek voltak az ellenérvek, aki aztán 1x használta a foldokat soha az életben nem vált vissza sima telóra. Ez meg kvázi tökéletesíti a teljes palettát, ami egy normál teló és egy teljes értékű tablet között van.
Mocskosul örülhet a Samu -Apple top teló gyártó részlege azzal, hogy világ szinten szinte /egyenlőre kinyírták a hüvelyt, mert így a lószart eltudják adni évről évre, csak mindig más színben, és minimális beltartalmi értékkel. Az egyetlen vmire való fejlesztéseket hozó céget sarokba állították, így nem kell annyit hozni teló szinten. Lásd S25. Uaz a kamera kiadva 2 szériában, csak a proci változott. A töltésről ne is beszéljünk. Kibaszott nevetséges de ezt akarták a piacok, megkapták....
-
Ricardo
titán
válasz
Bogdán Máté #2 üzenetére
Három részre osztja a két zsanér.
-
sohajda90
tag
Egyébként csak én nem látom, hogy ezt hogy lehetne a gyakorlatban kényelmesen használni?
Az üdvözlendő, hogy végre normál képarányban lehet rajta filmet nézni, de azért tabletet szerintem az emberek 99%-a folio vagy kick-stand case-szel használ, mert általában laptophoz hasonlóan valamilyen felületre téve, bizonyos szögben döntve használjuk. Még az asztallapra síkban lefektetés is nagyon rikta szerintem...
Ne ennél folio/kick-stand case a dubla hajlítás miatt kb. kivitelezhetetlen, maximum úgy, hogy csak a tényleges "hátlapra" kattintanak fel egy kick-standes hátlapot, de az akkor kicsi lesz és nem hinném, hogy stabilan megtartaná az eszközt, mert a 3 lapból csak 1-et támasztana (mondjuk pont azt ahol a kamerák vannak, szóval sanszos, hogy pont a "fejnehéz" részt tartaná meg, de akkor is)...Kézben tartva két kézzel meg hogy használja az ember, a hüvelykujjaival maximum a két szélső lapot éri át, a középső teljesen holttér...
Lehet én vagyok a képzeletemben korlátozott, de szerintem megmarad olyan cuccnak, ami papíron tök jó lehetne, de gyakorlatban nagyon nem úgy működik, mint koncepció szinten, pl.: VR szemüvegek, 3D-s kijelzők, stb... -
Bogdán Máté
csendes tag
Valaki szóljon már Hauwei-éknek, hogy ez bi-fold, két helyen hajlik
-
Tetszik az út, amin a Huawei jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mi már januárban szétnyitottuk, de csak februárban kap nemzetközi premiert.
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest