Hirdetés
-
PROHARDVER!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skatorius
tag
válasz King Unique #18115 üzenetére
Értem,szóval ha én xbox one-hoz használnám,akkor nem éreznék semmilyen különbséget.
Még egy utolsó kérdésem lenne Úgy nézem ez a két külső vinyó árban nagyjából egyezik,annyi,hogy wd az 3.5 és a fordulatszáma 7200rpm. Ez gyakorlatban az xbox one-nál feltűnne? Ha nem inkább választanám a kisebb,kompaktabb samsungot (Samsung M3 Portable 2.5" és WD Elements 3.5" 2TB)
[ Szerkesztve ]
,,A világ madzag nélkül csak káosz"
-
Skatorius
tag
válasz King Unique #18113 üzenetére
Értem,akkor inkább érdemesebb lenne a másikat venni
Ne haragudj,mostantól használni fogom
,,A világ madzag nélkül csak káosz"
-
Skatorius
tag
válasz King Unique #18109 üzenetére
Köszi a gyors választ
Esetleg még erről tudnál mondani véleményt? http://kulso-merevlemez.arukereso.hu/western-digital/elements-3-5-2tb-usb-3-0-wdbwlg0020hbk-eesn-p214320206/#
Ez valamivel olcsóbb.,,A világ madzag nélkül csak káosz"
-
Skatorius
tag
válasz King Unique #18105 üzenetére
Szia!
Xbox one-on helyhiánnyal küszködök,viszont sajnos itt nem cserélhető a HDD,de a külső vinyókat szerencsére támogatja. Ilyen célra néztem ki ezt a modellt:
http://kulso-merevlemez.arukereso.hu/samsung/d3-station-3-5-2tb-usb-3-0-stshx-d201tdb-p170960091/?gclid=CPGLntyXx8kCFcm6GwodkzoA2g
Ha jól tudom mindegy,hogy 3.5 vagy 2.5,tehát ez nem számít. Mennyire tudod ezt nekem ajánlani? Mivel konzol főként játékok lesznek rajta,hordozva nagyon nem lesz
Előre is köszi a válaszod!Üdv:
Gergő,,A világ madzag nélkül csak káosz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 3TB os HDD 3,5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest