- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
-
PROHARDVER!
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomatomi
csendes tag
A vinyó WD Blue ( WD7500BPVT)
Természetesen mindkét csatlakozót bedugtam. Acer E1 571G típusú notihoz csatlakoztatom. 3 USB port van rajta bal oldalon 1, jobb oldalon kettő, ott próbálkoztam. Nem tudom milyen USB vezérlő lehet benne, de még USB3-mat nem támogat.Harmadik generációs i3 proci van benne.Rack vezérlőchipje: JM20329
Hamarosan rakok képeket és leírom a választ a rack-kel kapcsolatos kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .