- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Én csak kérdeztem, én is úgy kaptam "oktatást/felvilágosítást" itt. (nem rossz értelemben!!)
Amúgy fontos lenne a kupak anyaga, de persze ABS és ABS között is lehet óriási különbség, csak egy példa:
Haverom vett a MM-ben egy "gémer" HAMA moslékot, kb. 30e Ft-ért (nem most volt, kb. 3 éve). 1 év alatt az összes, többet használt gombról, lekopott kb. minden...mondtam, hogy gariztassa, de...
Nekem egy Asus ROG Strix Flare-em van, ez is egy tipikus "gamer" rossz értelemben, de nekem tetszik, és kb. azóta megvan, mikor megjelent, ~4 éve és semmi gondja, még kifényesedés sincs! (kopp, kopp, kopp).
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Háromféle színkombó, fémház, hot swap, igényes kupakok, kétfajta Moondrop x G-Square kapcsoló, komoly csillapítás és kenés; mi kell még?
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest