Hirdetés

Kulcsrakészen is megvehető a MOMOKA Zoo65 billentyűzet

Háromféle színkombó, fémház, hot swap, igényes kupakok, kétfajta Moondrop x G-Square kapcsoló, komoly csillapítás és kenés; mi kell még?

A Drop eddig csak DIY készletként árulta a MOMOKA Zoo65 nevezetű mechanikus billentyűzetét, azonban most elsőként kínálják a perifériát készre szerelt változatban, a saját, exkluzív kupakjaikkal.


[+]

A 65 százalékos kivitelű, 66 gombos klaviatúra fekete, kék vagy zöld készülékháza eloxált alumíniumötvözetből van, és 3, illetve 5 tűs kapcsolókkal egyaránt kompatibilis (Kailh) gyorscserés foglalataiba lineáris karakterisztikájú, gyárilag lubrikált Moondrop x G-Square Lunalight vagy taktilis Moondrop x G-Square Tessence switch-eket kérhetünk.

[+]

Billentyűsapkák tekintetében DCX profilú, kettős fröccsöntésű ABS műanyagból lévő Drop DCX Jasmine, DCX Dolch, valamint DCX Permafrost szerepel az "étlapon", és a becsavarozott Everglide V2 stabilizátorokat kézi kenésben részesítették.

[+]

[+]

Az Egyesült Államokban emberek által egyesével összerakott, Poron gasket mountos eszköz FR4 vagy polikarbonát plate-je 1,5 mm vastag (az egyiket beépítik, de a másikat ugyancsak megkapjuk pénzünkért, szóval otthon még variálhatunk, ha úgy tartja kedvünk), és a burkolat alatt tripla párnázás (egy 3,7, meg egy 1,4 mm vastag Poron, plusz egy 0,5 mm-es IXPE habszivacs) látja el a csillapítás feladatát a gépelési érzetet, továbbá akusztikát javítandó.


[+]

A VIA és QMK programozást támogató, 6 fokos szögben döntött konstrukció önvédelmi fegyvernek sem utolsó, hiszen 1,5 kilogrammot nyom a mérlegen, és USB Type-C/Type-A kábellel köthető a célgéphez. Az újdonság (nettó) 300 dollárt kóstál, és szállítása június 16-án veszi majd kezdetét.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés